Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

brynfix hos Felicia

IMG_3977 copy

Idag mellan mellan några möten och jobb så klämde jag in en bryntid hos bästa Felicia som håller hus hos Benefit Brow Bar på Sephora nere på Biblioteksgatan här i Stockholm…

ögonbryn stockholm

…och så här såg mina bryn ut när jag kom dit, osminkade och de är fortfarande i utväxtfasen på vissa ställen! Jag försöker lyssna på er läsare och ska börja lägga upp lite mindre perfekta vardagsbilder (som någon av er önskade i mitt inlägg förra veckan) och för mig är det här lite av en sådan, haha. Trött och blek en måndagsmorgon!

IMG_3975 copy

Så här ser Felicias bord ut innan hon börjar. Hon färgar, vaxar och klipper mina ögonbryn så att de blir riktigt fylliga och fina.

IMG_3997 copy

Jag tycker knappt att det känns när man vaxar brynen men det kanske är ganska individuellt, är det någon som tycker det gör ont? Däremot så blir man ju ganska röd. Sån tur är så är Felicia även duktig make up artist och hon sminkar över rodnande så att den försvinner helt…

IMG_4034 copy

…och sedan borstar hon till och fyller i brynen med en bryngele och sedan är vi klara!

linn herbertsson

Då är mina ögonbryn så här fint formade och fylliga! Visst ser jag nöjd ut?

IMG_3985 copy

Jag känner ganska många som har börjat gå till Felicia nu och alla är lika nöjda med henne som jag. Som jag har skrivit tidigare här i bloggen så har Felicia verkligen gjort mitt liv lite lättare. Jag trivs så bra i mina bryn så till vardags lägger jag oftast bara en foundation och fyller i mina bryn sedan känner jag mig jättefin utan mer smink. Det är något av det bästa jag har gjort i skönhetsväg, att börja gå till Felicia för att fixa brynen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hur kan jag komma i kontakt med Felicia för att boka en tid? 🙂

  Therése 2016-03-09 07:01:45
  Svara
  • Svar på Theréses kommentar.

   Här kan du läsa mer: http://linnherbertsson.metromode.se/2016/02/19/brows-by-felicia/ och hennes nr är 0722-001477 😀

   Linn Herbertsson 2016-03-09 07:53:27
   Svara
 • Sjuukt snygga bryn Linn! Så värt att fixa dom hos någon! Kram

  Leni 2016-03-08 09:55:09
  Svara
 • Helt orelaterat till inlägget tänkte jag kolla om du har ngt tips på bra ställe med massage?
  Ser fram emot ditt nästa restaurangtips! 🙂

  Linda 2016-03-07 23:34:21
  Svara
 • Vart är den fina tröjan ifrån? Misstänker att ”sjalen” hör ihop med tröjan? 😀

  Amanda 2016-03-07 21:41:37 http://latappert.devote.se
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Det stämmer, den är från Brandy Melville, en butik på Kungsgatan här i Stockholm 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2016-03-07 21:43:13
   Svara
 • Tack för tipset! Har aldrig provat att vaxa ögonbrynen då jag varit rädd för att det skulle göra alldeles för ont haha. Men det kanske är värt det 😉 Hur lång tid tar det innan ögonbrynen börjar växa igen efter vaxningen?

  Resande utbytesstudent i Frankrike 2016-03-07 21:35:59 http://nouw.com/cassandra
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand