Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

i mina hörlurar just nu

När jag frågade er vad ni ville läsa mer om här i bloggen förra veckan så var det några som undrade vad jag lyssnar på för musik. Jag älskar musik och även om jag själv är otroligt omusikalisk så kan jag ofta drömma om att få uttrycka mig i text och melodi. Men med tanke på att jag inte kan sjunga och gav upp så fort vi skulle lära oss noter till blockflöjten i skolan så är det ingenting jag siktar på att uppnå under min livstid. Jag tror dock att jag har skrivit på min bucket list att jag vill lära mig spela ett instrument så det kanske är dags att ta tag i det snart, haha!

Jag lyssnar allra mest på gammal musik, tänk er radiokanalen Vinyl eller 90-tals hiphop och rnb. Däremot måste jag säga att det var längesen jag hade så många kommersiella låtar på min Spotifylista som jag har nu. Jag är otroligt imponerad av musikgenren som spelas för fullt på radio och jag älskar musik som får mig att känna att jag lever och att jag klarar av vad som helst.

Eftersom det är fredag så tänkte jag att jag delar med mig av mina bästa festlåtar just nu och det är även dessa låtar jag tränar till för tillfället. Jag slängde med två gamla favoriter i slutet av listan också och en indisk låt som en urhärlig taxichaufför spelade för oss i New York när vi skulle till Tao Downtown och äta. Jag är helt hooked på den låten nu (Tere mast mast do nian) och om ni har några tips på bra låtar inom samma genre så får ni gärna lämna en kommentar.

Jag gjorde en Spotifylista med låtarna nedan som ni hittar här (klick!). Jag tänkte att jag kan lägga till musik jag tipsar om här i bloggen i den listan så ni hittar låtarna snabbt och det kändes som en självklarhet att döpa listan till Linnify, hehe. Jag har däremot aldrig delat en spellista i Spotify så säg gärna till om det inte fungerar.

Och ja, jag är verkligen en allätare när det kommer till musik och det finns knappt någon genre jag inte gillar, för mig handlar musik och låtar om vad de får mig att känna oavsett vilken typ av musik det är. Min kille hatar förresten mig för att jag spelar Kleerups – Så länge skutan kan gå hela tiden. Haha! Jag vet inte varför men jag älskar den låten och hans hesa röst och så älskar jag att den får mig att tänka på och reflektera över livet! För er som kanske inte har Spotify så kommer låtarna även här:

Walk this way – Aerosmith

Så länge skutan kan gå – Kleerup

Everywhere – Fleetwood Mac

Cry me a river – Justin Timberlake 

Rack City – Tyga

Tere mast mast do nian – Neeraj Shridhar

Dawin – Dessert

King – Years & Years

Dying for you – Otto Knows

Should’ve gone home – Måns Zelmerlöw

Forever – Chris Brown

Ella Ella L A – Kate Ryan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand