Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

cape dress

IMG_1228 copyIMG_1198-copy copyJag älskar min klänning med cape från Asos (adlink)!

En webbutik jag handlar en hel del ifrån är Asos. När vi skulle på tvådagars bröllop i slutet av januari beställde jag den här klänningen som jag hade på mig första kvällen när det var klädsel smoking. Sandra hjälpte mig att knäppa av två bilder på den vackra ryggen och här (klick) kan ni se hur den ser ut i sin helhet.

Jag fick så mycket komplimanger för den under kvällen och nu såg jag att den bara finns kvar i storlek 38 så jag var visst inte ensam om att beställa hem den. Jag körde uppsatt hår med lugg på sidorna och svart, tajt halsband a la 90-tal och örhängen från Caroline Svedbom.

Gillar ni förresten nittiotalsstilen som har börjat komma tillbaka? När vi var och tog en drink på Hillenberg förra helgen innan vår tjejmiddag så var där fyra-fem tjejer med likadana svarta halsband, haha, lite roligt tyckte jag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej. Googlade på denna klänning från asos och halkade in på din sida. Herregud va vacker den va på dig 🙂 Ska på ett bröllop snart och den hade vart perfekt. Undrar om du kan snälla hjälpa mig, hur va den i storlek? Vilken har du? Just nu finns bara storlek 10 men håller ögonen öppna om någon skickar tillbaka 😉 TACK! mvh,sandra (kan du snälla svara till min mailadress, hade verkligen uppskattat din hjälp)

  sandra 2016-05-25 08:59:10
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Åh den är så fin den klänningen, en av mina favoriter. Rätt normal i storleken skulle jag säga, jag har 36 i min. Lycka till! (jag skickar svaret till din mail också)

   Linn Herbertsson 2016-05-25 09:33:11
   Svara
 • Var har du köpt ditt svarta halsband? Jag älskar trenden!

  Maria Carlsson 2016-03-15 21:47:36
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind