Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

cape dress

IMG_1228 copyIMG_1198-copy copyJag älskar min klänning med cape från Asos (adlink)!

En webbutik jag handlar en hel del ifrån är Asos. När vi skulle på tvådagars bröllop i slutet av januari beställde jag den här klänningen som jag hade på mig första kvällen när det var klädsel smoking. Sandra hjälpte mig att knäppa av två bilder på den vackra ryggen och här (klick) kan ni se hur den ser ut i sin helhet.

Jag fick så mycket komplimanger för den under kvällen och nu såg jag att den bara finns kvar i storlek 38 så jag var visst inte ensam om att beställa hem den. Jag körde uppsatt hår med lugg på sidorna och svart, tajt halsband a la 90-tal och örhängen från Caroline Svedbom.

Gillar ni förresten nittiotalsstilen som har börjat komma tillbaka? När vi var och tog en drink på Hillenberg förra helgen innan vår tjejmiddag så var där fyra-fem tjejer med likadana svarta halsband, haha, lite roligt tyckte jag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej. Googlade på denna klänning från asos och halkade in på din sida. Herregud va vacker den va på dig 🙂 Ska på ett bröllop snart och den hade vart perfekt. Undrar om du kan snälla hjälpa mig, hur va den i storlek? Vilken har du? Just nu finns bara storlek 10 men håller ögonen öppna om någon skickar tillbaka 😉 TACK! mvh,sandra (kan du snälla svara till min mailadress, hade verkligen uppskattat din hjälp)

  sandra 2016-05-25 08:59:10
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Åh den är så fin den klänningen, en av mina favoriter. Rätt normal i storleken skulle jag säga, jag har 36 i min. Lycka till! (jag skickar svaret till din mail också)

   Linn Herbertsson 2016-05-25 09:33:11
   Svara
 • Var har du köpt ditt svarta halsband? Jag älskar trenden!

  Maria Carlsson 2016-03-15 21:47:36
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand