Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ny yogamatta från Grounded Factory

linn herbertsson

yoga mat Grounded Factory // workout gear Lindex (in stores now)

God morgon! Hur mår ni idag? Jag mår bra och har startat morgonen med ett tufft Vinyasa-pass nere på gymmet. Det är så underbart att ha kommit igång med yogan igen. Just nu försöker jag utmana mig själv och min balans lite för att hitta tillbaka men jag märker att de flesta musklerna faktiskt finns kvar även om de måste väckas till liv och vissa positioner är lite mer påfrestande än andra efter mitt långa uppehåll. Ni är många som har önskat lite fler yoga- och träningstips i bloggen och det kommer…

Först och främst vill jag tipsa om min nya partner-in-crime, den här yogamattan från Grounded Factory! Det är min vän och kollega Anja som startade Grounded Factory med en annan tjej för att de saknade en riktigt bra yogamatta på marknaden. De naturvänliga mattorna är gjorda utav ogiftigt lim, organisk färg och naturligt gummi. Mattan blir dessutom sträv när den kommer i kontakt med vätska så den passar alltså perfekt för mig som kör värmeyoga för då svettas man ju en del och slipper glida. Genialiskt om ni frågar mig och hur fin är den inte i svart marmorprint? Fler bilder kommer!

Det enda som först kändes konstigt med yogamattan var att jag inte kunde använda mina yogaskor för då gled jag, haha! Jag har ju alltid haft mina yogaskor (som min killkompis Jonathan tycker ser ut som fula crocs) för att inte glida. Och det är ju jättebra att jag kan yoga barfota nu och inte glida alls på den här mattan men det kändes lite konstigt eftersom jag har lärt mig att yoga i de där sockiplats-liknande grejerna från start.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh älskar yogamattan och smart det där med att den inte blir svettigt halkig! Har aldrig testat yoga, använder min matta när jag kör styrka hemma men det låter som att det är värt att testa. Kramar

  authorIdaemailidaidior.seurlwww.idior.se 2016-03-03 16:59:11 http://www.idior.se
  Svara
 • Gud vilken snygg yogamatta! Blir näsan sugen på att köpa en själv, men det känns kanske lite overkill när jag var på mitt första yogapass igår haha.

  Therese 2016-03-03 10:12:36 http://theresewiksten.se
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Haha åh men lycka till med yogan och ge det ett par gånger, det tar ett tag att komma in i det!

   Linn Herbertsson 2016-03-07 21:40:53
   Svara
 • Vilken snygg yogamatta 🙂 Måste spana in lite mer!

  Malin 2016-03-03 09:43:15 http://malinnorrman.devote.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand