Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

feeling stronger

IMG_2565 copy

workout pants och bra Stronger // iPhone Case Brandy & Melville // headphones Vain STHLM // shoes Nike (adlink)

Hej babes! Jag började min morgon med ett härligt yoga flow-pass nere på gymmet. Nu känns det som att jag verkligen är tillbaka utan att känna mig förkyld igen så fort jag har tränat men det är lika bra att slänga in ett peppar peppar ta i trä. Jag ska fota lite idag under förmiddagen sedan på lunchen ska jag spraya vårt golv här hemma, Charlie bara glider på vårt glansiga golv så vi ska spraya det med mikroskopiska sandkorn för att det ska bli bättre grepp på golvet.

Är det någon annan som också har problem med det kanske, att era hundar halkar hemma? Vi har ju en hel del mattor men inte överallt i lägenheten och det är ju knappast hundars naturliga underlag med målad parkett så jag förstår att det blir lite halt för henne. Det tär på hennes knän så det är därför vi bestämde oss för att testa ett sådant spray och om det fungerar kan jag ju berätta mer om det om någon annan har samma problem?

Jag älskar förresten mitt nya träningsset från märket Stronger, jag tröttnar ju inte på marmortrenden och det ska bli riktigt kul att kunna träna i det nu också, haha! I kväll blir det möte med Fred Patrone här hemma och jag hoppas att vi blir klara i hyfsad tid så att jag hinner med lite annat också innan dagen når sitt slut, tiden bara rusar iväg just nu känns det som men visst är det underbart att det är så mycket ljusare? Dagarna känns äntligen lite längre!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Halkade in på den här youtube-videon av en slump och tjejen har precis som du haft problem med återkommande förkylningar! Tillslut fick hon ta massa prover och fick sen medicin utskrivet för kroppen fixade inte av att läka av sig själv. Tänkte på dig när jag såg den, om du inte redan gjort någon läkarundersökning så kanske det hade varit något att testa! Håller dock alla tummar jag kan för att du ska slippa bli mer sjuk nu! Kram

  https://www.youtube.com/watch?v=K-J7bZdLGmM

  Emma 2016-03-02 23:00:32
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Men åh vad gullig du är som tänker på mig och tack för tipset! Jag har hållit mig frisk nu i ett par veckor (peppar peppar ta i trä) men blir jag krasslig igen ska jag gå till läkaren och kolla upp det du skrev. Tack igen, kram!

   Linn Herbertsson 2016-03-07 21:42:02
   Svara
 • Har inte det problemet med våra hundar, men vi ska göra om våra golv snart så kanske blir så… jätte bra tips 🙂

  Malin 2016-03-02 14:05:29 http://malinnorrman.devote.se
  Svara
 • Jag har ingen hund men måste själv använda halksockar (typ som man hade på dagis) hemma för att inte halka och slå ihjäl mig. Kanske borde spraya lite mikrofiber på golven.

  Sjukt snygga träningskläder 🙂

  http://lifebyrosie.com/

  Rosie 2016-03-01 16:39:32 http://lifebyrosie.com/
  Svara
  • Svar på Rosies kommentar.

   Haha det är iof sant, jag halkar också som bara den på våra golv. Här hittar du sprayen iaf http://www.antislip.se 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2016-03-02 10:14:40
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand