Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

byte av Chloé-väskan

IMG_3458 copy

Jag bytte guld mot silver, bra eller dåligt?

Jag har glömt att berätta för er att jag bytte min Chloé Drew-väska från den i grå med guldiga detaljer till den med silver istället. Mattias visste om att det var den jag ville ha men när han var på Nathalie Schuterman så tyckte han att den med guld var snyggast så då köpte han den istället, haha. Det hade jag i och för sig också gjort. Men när jag förklarade för Mattias att nästan alla mina mindre väskor har gulddetaljer och att jag vill ha en med silver som att går matcha till annat så förstod han vad jag menade och hade ingenting emot att jag bytte den. Bara i sig själv kan jag nästan också tycka att den med gulddetaljer är finare men den här med silver är snyggare ihop med annat. Vad tycker ni? Gjorde jag rätt eller fel val?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Såg nu i ditt andra inlägg om väskan att det var den i small du har! 🙂

  Louise 2016-03-30 13:13:35
  Svara
 • Bästa linn!! Kan du inte snälla säga
  Storleken på din chloe? Är det den i medium eller small? Är så sugen på att köpa den du har men din såg lite större ut så var osäker på storleken..
  Kram!

  Louise 2016-03-30 13:10:37
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise! Så ledsen att mitt svar har dröjt. Ja min Chloe är i strl Small, om man kör medium så är det läderband istället för kedja som rem och jag tycker kedjan är det som gör hela väskan nästa 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2016-03-30 13:36:33
   Svara
 • Personliga favoriten är guld , men hur läcker är den inte med silver?! Det var silver du tänkt dig från början, silver it is!!!

  Hannah 2016-02-29 11:47:40
  Svara
 • Tycker den är finare med silver 🙂 passar bättre till den gråa färgen 🙂

  Anna 2016-02-28 21:01:24
  Svara
 • Den känns lyxigare med silver detaljerna. Men om du ångrar dig kan du ju alltid köp/få en till hehe.

  Eva 2016-02-28 18:57:22
  Svara
 • Silver är snyggt att byta med mot guld när man vill matcha andra saker 🙂 men tror guld hade varit snyggast med dom accessoar du har på dig på bild 😉

  Cecilia 2016-02-28 17:38:14
  Svara
 • Jag älskar gulddetaljer, men i detta fall tycker jag ändå den med silver var snyggast! Tror kombinationen silver o just den grå gör sig snyggast ihop! Så enl. mig rätt val 🙂

  malin 2016-02-28 16:45:12 http://malinnorrman.devote.se
  Svara
 • Alla tycker olika och jag älskar den med guld! Silver blir lite tråkigare när det är en liten väska. Hade det varit en stor väska så tycker jag det kan vara jätte snyggt med silver då det gör väskan mer diskret om du förstår vad jag menar:) oavsett njut av den jättefina väskan! Kram Sanna

  Sanna Ek 2016-02-28 13:41:40
  Svara
 • Tycker du gjorde så rätt, just den här väskan är snyggare med silver än guld, då jag tycker den kan se lite ”billig” ut med gulddetaljer men smaken är som tur delad men tycker verkligen du gjorde rätt! Super fin till dig 🙂 Kram

  Emilie 2016-02-28 12:25:08
  Svara
 • Tycker silver var SÅ mycket finare till grått!

  emma 2016-02-28 12:17:53 http://www.emmae.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson