Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Happy Friday

IMG_3413_980

Liten sneak peek på min outfit idag, fler bilder kommer så fort jag hunnit fixa dem!

Hej på er! Först och främst, tack för all feedback angående vad ni gillar och vill ha mer eller mindre av här i bloggen. Det är alltid så kul att höra vad ni tycker! Här är en liten sneak peek på min outfit idag och jag ska fixa resten av bilderna i helgen så ni får se dem på söndag eller måndag.

Innan Nanna kommer tänkte jag även hinna svara på era kommentarer samt beta av min mail-inkorg så att jag kan ta ledigt från den över helgen. Jag längtar verkligen till i kväll, det ska bli så kul att gå ut och dricka lite drinkar och hänga med mina tjejer och jag hoppas att ni får en lika underbar fredag och helg. Vi hörs i morgon! Puss och kram!

Foto: Sandra Moreira

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Veckans fråga kanske? Eller be oss om önskerubriker och ta en rubrik varje vecka? Annars mer tankeinlägg, åsiktsinlägg (Tess Montgomery har skrivt några intressanta åsiktsinlägg). Typ vad tycker du om flyktingfrågan, politiska situationen i Sverige, om Trump och hans uttalanden, om veganism, om ekoprodukter, om djur adoption vs köpta raser etc etc. Jag älskar såna inlägg för då blir kommentarsfältet också inressant (inte bara ditt inlägg). Kram!

    Jennifer 2016-02-26 17:29:37
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson