Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

godmorgon fredag

IMG_0828 copy

pants imso.com // slippers UGG Australia 

Godmorgon! Fredag idag, så härligt va? Jag ska äta lunch med Martin idag, fota med bästa Sandra och jobba innan Nanna kommer hit och så ska vi göra oss i ordning inför kvällen. Vi är ett stort tjejgäng som ska gå ut eftersom Nanna är hemma från London och vi tänkte börja med en drink på Hillenberg ( en hyfsat ny restaurang i Stockholm som jag varmt kan rekommendera om ni inte har varit där) och sedan blir det middag på Papas, vårt favorithak. Ha en fin fredag så länge så hörs vi lite senare. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad gör alla dina vänner som du umgicks med när du flyttade till Stockholm? Nanna, Alva och Tekla hette dom va? 🙂 du skriver aldrig om dom längre. Har förstått att Nanna bor i London. Bor de andra också utomlands? Umgås du och Alva och Tekla fortfarande? 🙂

  Sara 2016-02-26 08:24:42
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Ja Nanna bor som sagt i London men vi ses så fort hon är hemma eller när jag är i London och Tekla bor i LA. Det är faktiskt riktigt jobbigt för det är sååå långt avstånd. Men jag måste åka dit och hälsa på snart! Ska försöka göra det i höst eller nästa vår. Hon är bara hemma en gång om året och i somras hade vi så otur så att jag var borta nästan hela tiden hon var hemma för då var vi ute och reste 🙁 Men vi hörs med jämna mellanrum och jag saknar henne jättemycket. Alva bor kvar i Stockholm men vi har inte så mkt kontakt längre. Det blev sådan där vänskap som rann ut i sanden tyvärr men vi har alltid kul när vi väl ses igen som vi gör i kväll. Ska bli så roligt faktiskt! Cecilie och Sandra var ju med mycket förr i tiden också och dem hänger jag fortfarande jättemkt med. Kram och ha en fin helg

   Linn Herbertsson 2016-02-26 16:54:29
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson