Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

what do YOU want?

  IMG_1090 copyIMG_2105 copyIMG_2553 copy IMG_1059 copy IMG_0149 copy IMG_0335 copyIMG_6496 copy

Vad vill ni ha mer av här i bloggen?

Jag nämnde ju i förra inlägget att jag försöker planera lite för hur bloggen ska se ut framöver. Det kommer bli en hel del designförändringar här på Metro Mode under våren men jag syftar nu mestadels på innehållet i bloggen. När jag har mycket att göra är det så mycket lättare att uppdatera bloggen kontinuerligt när jag får in någon sorts rutin.

Därför undrar jag vad ni kanske saknar i bloggen eller vill ha mer av? Även om jag alltid utgår från mig själv så är ni ju det viktigaste jag har här i bloggen och jag vill att vi alla ska trivas så bra som möjligt här! Så om ni har feedback får ni gärna lämna en kommentari stil med nedan, låt gärna inspirationen flöda!

– Mer inspirationskollage

– Träning

– Mer outfits

– Ett inlägg om…

– Frågestund

– osv…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Hej!
  tack för en härlig blogg, jag har bara en liten fråga ang ormskinnsbikinin, var är den ifrån? så fin! 😀

  mimmi 2016-02-27 07:47:15
  Svara
  • Svar på mimmis kommentar.

   Tack, den köpte jag på H&M i somras, ibland kommer ju samma in igen så håll utkik i vår 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2016-02-29 11:13:12
   Svara
 • Det hade varit roligt med lite fler mobilbilder/mindre perfekta bilder. Du är en person som sticker ut bland många bloggare, men dina bilder ser ut som de flesta andras. Det är lite som att klicka in på ett modemagasin istället för en personlig blogg. Allt är så finputsat och genomtänkt. Haha inser själv hur tokigt det låter att ”klaga” på sånna saker men det jag menar är att det hade varit roligt att ser mer av dig och din verklighet så som den är, inte hur den blir snyggast på bild. Dagens fråga är också roligt! Eller önskerubriker! Annars så tycker jag du gör ett jättefint jobb med bloggen och det märks att du bryr dig om dina läsare! Kram

  Emma 2016-02-26 18:44:58
  Svara
 • Veckans fråga kanske? Eller be oss om önskerubriker och ta en rubrik varje vecka? Annars mer tankeinlägg, åsiktsinlägg (Tess Montgomery har skrivt några intressanta åsiktsinlägg). Typ vad tycker du om flyktingfrågan, politiska situationen i Sverige, om Trump och hans uttalanden, om veganism, om ekoprodukter, om djur adoption vs köpta raser etc etc. Jag älskar såna inlägg för då blir kommentarsfältet också inressant (inte bara ditt inlägg). Kram!

  Jennifer 2016-02-26 17:28:15
  Svara
 • Jag tycker väldigt mycket om dina inlägg med ”min dag i bilder” blir trevlig läsning med mindre text och mer bilder.
  Det skulle även vara jättemysigt med ”min helg i bilder” som ett stående inlägg efter varje helg som gått.

  tack för att du delar med dig, din blogg är superfin 🙂

  elin 2016-02-26 08:55:08
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Åh ja, jag får ofta det önskemålet så ska försöka mig på det nu i helgen 😀 Tack för din feedback och ha en fin helg 😀

   Linn Herbertsson 2016-02-26 16:56:08
   Svara
 • Inredning är ju alltid kul 😉

  Emely 2016-02-26 07:18:06 http://houseofem.blogg.se
  Svara
 • Gärna mer personligt tankar framtidsplaner känslor osv.. Just ju känns det som det bara finns fyra teman i bloggen, antingen köpta typ kläd/produktinlägg, eller bloggerskor-event/drinkar/tjejkväll, eller inlägg i stil vi har tagit det lugnt idag nu kollar jag och Mattias på en film, eller jag är sjuk nu tar jag det lugnt äter frukost och kollar Nyhetsmorgon och efter tio med Malou…. Kan du inte berätta mer runtomkring istället, typ vad drömmer du om? Dj var en ekonomie kandidat, vad har su förnplaner? Hur ser du dig själv i framtiden? När du dricker drinkar med kompisar vad snackar ni om? Vilka teman? Har du några. Åldersnojor? Vilka filmer det du och vad tycker du? Hur utmanar du sig själv? Hur reflekterar du kring ATG du ofta blir sjuk? Tycker du att det är kul att jobba som bloggerskor eller saknar du en arbetsplats med kollegor? Var ser du dig självbim 5 år? Vilken musik. Gillar du? Osv

  Lina 2016-02-26 00:59:41
  Svara
 • Blogginlägg om hudvård- och sminkrutiner, vilka produkter du använder etc. Ett recept då och då i bloggen vore oxå trevligt 🙂 Har aldrig varit i Malmö men är lite sugen på att besöka staden. Kan du inte berätta lite om ditt senaste besök och tips på bra ställen värt att besöka som turist i Malmö?

  Tack för en bra blogg!

  Daniella 2016-02-25 21:02:43
  Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Bra idé! Det har kommit många bra nya ställen i Mlamö så det ska jag göra. Tack för din feedback och ha en fin helg 😀

   Linn Herbertsson 2016-02-26 16:50:25
   Svara
 • MER dig 🙂

  Louise 2016-02-25 19:52:32
  Svara
 • Hej Linn!
  Det hade varit riktigt roligt att se fler inlägg ifrån ert hem och små detaljer.
  Du kanske också skulle köra på typ veckans hiss och diss, eller månadens, någon produkt du köpt eller klädesplagg osv.
  Härlig blogg du skapat.

  Viktoria 2016-02-25 19:22:52
  Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Åh, det kommer, jag lovar! Och månadens hiss och diss var en riktigt bra ide!! Tack för din feedback och ha en fin helg 😀

   Linn Herbertsson 2016-02-26 16:49:56
   Svara
 • Mer videos, träning & selfies. Mycket mer selfies 😉

  Twist 2016-02-25 19:11:11
  Svara
  • Svar på Twists kommentar.

   Hehe jag får bli bättre på selfies helt enkelt 😛 Tack för din feedback och ha en fin helg 😀

   Linn Herbertsson 2016-02-26 16:49:27
   Svara
 • Mer om dig själv – dina tankar (om träning, livet, vänskap, kärlek, framtiden). Mer träningsrelaterade inlägg. Färre inlägg om events du går på (verkligen jätteointressant 🙁 ), inlägg med adlinkar (eller vad det heter) och sponsrade inlägg.

  Julia 2016-02-25 18:05:31
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson