Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

in the making

IMG_0648 copy

Still life pictures in the making…

Så här ser det ofta ut hemma hos mig nu när jag fotar stilleben och annat kul till vår Instagram @fredpatrone. Det är nog något av det jag gillar mest med att jobba med en blogg och sociala medier, att det är så kreativt och skapande. Dock ser man ju ofta inte klok ut när man ska ta en bild och grannarna som ser mig ibland tycker säkert att jag är jätteknäpp som står på bord och stolar med en stor kamera eller mobilen i högsta hugg.

Helt galet att den här dagen (och arbetsveckan) snart har nått sitt slut förresten, det känns som att jag mest sitter och planerar just nu. Jag håller på och lägger upp en plan för våra sociala medier och faktiskt även för min blogg för att hinna med allting framöver. Om allt går som vi vill kommer vi vara redo att dra igång Fred Patrone på allvar i mitten/slutet på mars så det är mycket som ska fixas tills dess. Det är så sjukt spännande i alla fall!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad är fredpatrone för nått? 🙂

  //sonia

  sonia 2016-04-02 18:29:29
  Svara
  • Svar på sonias kommentar.

   Det är mitt nya företag. Vi gör ett statement armband som du kan se mer bilder av här ( https://www.instagram.com/fredpatrone/ ) Vi lanserar snart och då kommer jag berätta mer här i bloggen så håll utkik! Ha en fin helg!

   Linn Herbertsson 2016-04-03 08:59:20
   Svara
 • Hej Linn!
  Var är den vita avlastningsbänken/bordet i bakgrunden ifrån? 🙂

  Isa 2016-02-26 09:12:32
  Svara
  • Svar på Isas kommentar.

   Åh den har jag ritat upp själv och Mattias bror byggde den, han går på hantverksprogrammet i Mora. Visst blev den fin? Vi hittade ingenting vi ville ha så då gjorde vi så istället. Ett litet tips om man vill ha exakt det man har tänkt sig 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2016-02-26 16:57:41
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson