Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Instagram lately

Skärmavbild 2016-02-24 kl. 17.49.00 copy

Följ mig på Instagram @linnherbertsson

En av utmaningarna när man driver en blogg och ett Instagramkonto är att ha varierande innehåll. Ett tag la jag i princip bara upp bilder från bloggen på min Instagram men själv har jag märkt att när jag följer någon på Instagram så vill jag inte bara se ”bloggbilder”. I början när Instagram var nytt la jag ju upp dåliga mobilbilder sedan blev Instagram mer professionellt och då började jag istället lägga upp bilder tagna med min systemkamera.

Jag har fortfarande jättesvårt för att lägga upp bilder på min Instagram med för låg kvalitet (då de blir korniga) men jag har faktiskt blivit bättre på att ta mobilbilder så att jag kan uppdatera där lite mer ofta utöver mina blogguppdateringar. Jag försöker helt enkelt nöja mig med lite sämre kvalitet på bilderna igen. Förra veckan la jag t.o.m upp en av mina första selfies som ni ser längst ner till höger, haha!

Jag har bloggat i snart åtta år men jag kan vara riktigt sen på att hänga på ”trender” och känner mig alltid lite löjlig om jag ska ta en selfie. För mig har det börjat kännas så naturligt när någon annan fotograferar mig men att se mig själv i mobilen när jag ska ta en bild känns så wierd. Haha! Brukar ni ta selfies? För vissa har ju det blivit hur naturligt som helst, speciellt sedan Snapchat kom. Aja, nog om sociala medier, nu måste jag börja göra mig i ordning för i kväll blir det tjejmiddag hos Ida-Sofia med Sus, ska bli så mysigt för det var ett tag sedan vi hängde nu. Ha en fin kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hade ni denna på tjejmiddagen http://slaventommy.blogspot.com ??

    Mia 2016-02-25 08:18:48
    Svara
  • trust me, selfies är en vanesak! haha man blir snabbt bekväm med att knäppa av sådana 😉 tycker fö din feed är superfin!

    ISA 2016-02-24 23:26:04 http://isabyl.devote.se/
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson