Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

details

_MG_8588 copy_MG_8572 copy

jacket River Island // shoes Valentino rockstuds // jeans Levi’s // bag Louis Vuitton neverfull

God kväll på er! Den här dagen har gått i ett och började med att ett av mina konton var hackat. Så läskigt och jag fick ett mail om en inloggning som hade skett igår som jag inte hade gjort. Så några timmar idag har gått till att byta lösenord och säkra mina konton dubbelt upp så att det inte händer igen. Ingen konstig aktivitet hade skett men det är ändå obehagligt när någon loggat in och bytt lösenord.

I kväll ska jag faktiskt jobba! Mina mest effektiva stunder på dygnet är tidig morgon och förmiddag och sedan tidig kväll efter att jag har fått äta middag och chillat lite på soffan. Därför planerar jag ofta min dag som så att jag jobbar fram till tretiden sedan bokar jag in möten/frisör/annat och sedan jobbar jag igen. Det är det härliga med att vara egen, att får bestämma över sin egen tid, även om det ofta slutar med att man jobbar mest hela tiden, hehe! Någon som känner igen sig kanske?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Att vara egen är väl lite som att plugga, massor med ”frii” tid och ännu mer dåligt samvete när man inte sköter det ;). Pluggar arabiska i Jordanien den här terminen, 10 år efter första gången men då var jag 19 och lite för festglad haha, och måste se till att hitta ”mina” timmar på nytt. Lektioner 9-12.40 och sen jobbar min kille från 13-22 så vi går precis om varandra. Brukar sova på em för att vara vaken ca 20-03, men vet inte hur hållbart det är och när sjutton ska man få in lite vakna timmar till att memorisera ord.

  Och, för femtioelfte gången; Jordanien är säkert, litet men fullt med sevärdheter. KOM HIT! ;). 24 grader och sol hela veckan nu!

  Helena 2016-02-24 12:39:40
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Haha ja det är precis som plugget, man kan alltid göra mer 😛 Och vad kul att du skrev om Jordanien. Min killes pappa kommer därifrån så vi tänkte faktiskt åka dit, förhoppningsvis om inte allt för lång tid. Jag har fått höra att det är jättevackert. Kram

   Linn Herbertsson 2016-02-25 16:06:48
   Svara
 • Vad har du för storlek på din Neverfull, är du nöjd med den? Jag fyller 30 i år så tänkte önska mig bidrag till den men osäker på om jag ska gå på MM eller GM.

  Stephanie 2016-02-24 09:56:18 http://www.stephaniehak.com
  Svara
  • Svar på Stephanies kommentar.

   Jag har storlek GM och jag har aldrig ångrat att det blev den stora. Jag bär ju dock runt på en stor kamera och min dator varje dag men jag gillar när man får plats med mycket i väskan. Man kan ha den halvfull också ju och den är ändå snygg då. Skulle jag köpa i t.ex. monogram som jag har varit sugen på hade jag nog köpt den i GM också för jag tycker de är snyggare men alla tycker ju olika. Grattis i förskott 🙂

   Linn Herbertsson 2016-02-25 16:09:50
   Svara
 • Hej Linn,

  Såg ditt inlägg tidigare och undrar hur mycket det kostar att plocka och färga ögonbrynen hos Felicia och hur det blev när du gjorde det där sist? 🙂

  Kram,
  Louise

  Louise 2016-02-23 21:38:32
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Jag är alltid så nöjd när jag varit hos Felicia. Hon vaxar brynen och plockar lite om det behöver finjusteras, klipper till dem och så färgar hon. Det tar hon 350 kronor för och det tar runt 20 min. Kram

   Linn Herbertsson 2016-02-25 16:11:26
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson