Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

brows by Felicia

3dc1534be15076674b06d1d175616b79_980x0_c_85_ns_v4 copy

 Jag är så glad för att jag träffade Felicia på Sephora som hjälper mig med mina bryn!

Hej babes! Som jag berättade för er igår så går jag och fixar brynen hos Felicia på Sephora. Vi är gamla bekanta från Skåne och vi var på samma konfirmationsläger när vi var små och sedan gick vi på S:t Petriskolan i Malmö samtidigt. Jag och Felicia hade inte träffats på flera år när jag och Petra hade vårt event på Sephora (länk där ni kan se bilder på hur mina ögonbryn såg ut innan) i höstas. Det var Petra som peppade mig när eventet var över och då fick Felicia gå loss på mig och förvandlade mina (alldeles för plockade och sneda) ögonbryn till fylliga naturliga skönheter, haha.

Nej, men jag måste säga att jag är så nöjd och sedan dess har jag varit hos FeliciaSephora här i Stockholm en gång i månaden och vaxat och färgat mina bryn. Jag har länge tänkt att jag ska ta en fin bild på mina bryn så ni ska få se hur de ser ut nu. Som ni ser på min header så är det mycket fylligare och har växt till ordentligt så nu slipper Felicia ”fuska” fram volymen. Det gjorde hon i början genom att borsta mina bryn nedåt. Hon kan verkligen trolla och jag kan varmt rekommendera henne om ni vill fixa till brynen, man ringer till 0722-001477 för att boka tid.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh, visa gärna bilder! 😀 Skulle vara kul att se hur det blev. Kram!

  Louise 2016-02-20 22:35:59
  Svara
 • Vad kostar det att fixa brynen hos henne?

  vickan 2016-02-19 21:38:58
  Svara
  • Svar på vickans kommentar.

   Felicia tar 350 kr för vaxning, lite plock, färgning och så klipper hon dem lite kortare om det behövs. =)

   Linn Herbertsson 2016-02-25 16:13:24
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson