Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

lite nytt i min necessär

sminktipsseche vite

No7 Stay Perfect Foundation // Chanel puder // Seche Vite överlack // Real Techniques Contour brush // ModelCo läppenna // Gucci Premiere parfym // NYX contouring kit -adlinks

Jag har fått lite frågor om jag vill gå genom mina sminkrutiner och jag har faktiskt en hel del nytt smink som jag använder just nu och vill tipsa er om. Jag har fastnat för en ny foundation från No7 som heter Stay Perfect (jag har den i nyansen beige) som jag varvar med min Dior-foundation. Jag brukar ju gilla foundation som täcker riktigt ordentligt men den här är faktiskt av den mer naturliga varianten. Den täcker det man vill den ska täcka men det ser knappt ut som att man har foundation och så har den spf 15 vilket jag gillar. Det är viktigt med spf även på vintern!

Jag köpte ett solpuder från Chanel sist jag var ute och reste och jag är så nöjd med det, perfekt när man vill få till en lite mer solkyss look nu när man är belkfis. Och så till mitt bästa tips idag skulle jag tro, Seche Vite överlack! Det var när vi hyrde hus på Hornö i somras som jag fick testa Emmas Seche Vite-lack. Jag hade hört talas om det innan och många kallar det för världens bästa överlack och hör och häpna, det är sant! Det kanske finns något ännu bättre men nagellacket håller flera dagar längre (på mig håller nagellack max en dag annars) med Seche Vite. Ett av mina bästa skönhetsinköp förra året.

En annan ny favorit som jag fick i en goodiebag är Real Techniques contouring borste. Jag kör ytterst lite contouring och min favoritpalett just nu kommer från NYX. Jag använder de två ljusa nyanserna högst upp till vänster för att ljusa upp näsbenet sedan använder jag den mörka nyansen längst ner till höger på sidan av näsan och under kindbenen. Med Real Teckniques-borsten blir det lätt men var försiktiga med contouring, less is more om ni frågar mig.

Sedan har ni min favorit från ModelCoIllusion Lip Liner i nude. Den använder jag för att fylla i mina läppar när jag vill att de ska se lite extra plutiga ut men när jag inte vill ha färgat läppstift. Min mest använda parfym just nu är Gucci Premiere som jag har fått av Mattias. Jag älskar doften som är lite kraftigare och inte så söt och så älskar jag att han tycker så mycket om den!

Det var allt just nu! Jag har dock en hel del nya sminkfavoriter så det kommer fler sminkinlägg inom kort och har ni några sminkrelaterade frågor får ni gärna lämna en kommentar under det här inlägget!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej

  Vad för penna andvänder du på brynen?

  Mvh

  Karrol

  Karrol 2016-03-28 17:43:40
  Svara
 • Hej Linn! Tack för en inspirerande blogg. Kan du inte berätta mer om din hudvårdsrutin? Använder du fortfarande produkter från REN? I sådana fall vilka produkter använder du dig av?

  Daniella 2016-02-16 21:33:58
  Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Åh det ska jag definitivt göra, inlägget kommer inom kort 😀 Tack för tipset och vad kul att du gillar bloggen. Kram fina du!

   Linn Herbertsson 2016-02-16 22:22:33
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson