Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ny kollektion från Röhnisch

Hej på er! Nu i februari har jag ett samarbete med Röhnisch som släpper sin nya kollektion med träningskläder. Jag har ju knappt kunnat träna i år p.g.a. min förkylning som vägrar ge med sig och jag saknar det så mycket. Och precis som Röhnisch förmedlar med den här filmen så är det ju dubbelt så kul när man tränar tillsammans med kompisar. När jag började träna på mitt gym som ligger precis nedanför oss så kände jag ingen men nu är jag tjenis med de flesta där. Jag längtar så tills jag får börja min morgon med ett ordentlig yoga- eller konditionspass igen.

– inlägget presenteras i samarbete med Röhnisch 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson