Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

be my Valentine

chloé väskachloé väskachloé drewchloé drew

Jag fick den här jättefina Chloé Drew-väska av min älskling i morse…

Glad alla hjärtans dag fina ni! Min kille slutar aldrig att överraska och i morse smög han upp innan jag hade vaknat, sprang ut och köpte färska frallor och gjorde frukost på sängen. Han hade bokat lunch på Zink Grill nere på stan men vi hade så mysigt här hemma så vi bestämde oss för att avboka och så har vi myst i sängen hela dagen, precis vad jag ville.

I kväll har han köpt biljetter till filmen The Danish Girl som jag jättegärna vill se och så fick jag en väska som jag har spanat på sedan i somras, en Chloé Drew-väska. Hur fin? Det är ju egentligen den mysiga dagen och att få vara tillsammans som jag uppskattar allra mest men som jag skrev i inlägget igår så älskar han att ge mig presenter och ingen är gladare än jag för det, hihi.

Jag kunde inte önska mig en bättre Alla Hjärtans Dag! Vi firade ju 4 år förra veckan och det är mysigt att fortfarande kunna känna sig så här nyförälskad efter ganska lång tid tillsammans. Och jag hoppas att ni har haft en riktigt fin Alla Hjärtans Dag och att ni blir lite extra bortskämda med kärlek idag! Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson