Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#mycalvins

#mycalvins my calvins

Jeans här // Calvin Klein underkläder här – adlinks

Morning! Vi har haft en riktigt mysig morgon med lång frukost och gos. Charlie sov ju hos dagmatte förra natten så vi har tagit igen allt mys vi förlorade, haha. Jag ska göra mig i ordning nu och sedan ska vi köra ut till Furniture Fair-mässan. Vi har monter med Metro Mode Home där (plats C16:19) så om ni ska dit måste ni komma förbi och säga hej och tävla. Man kan nämligen vinna alla möblerna i vår monter till ett värde av 50.000 kronor. Drömmen!

Efter mässan ska vi på lite andra äventyr men det kan jag tyvärr inte berätta mer om än…och inte snart heller, men om några månader kan jag berätta. Så tråkigt, jag vet men jag tror ni kommer tycka att det är riktigt roligt! Och på tal om inredning så hade jag ju två ”Hemma-hos”-fotograferingar här hemma förra helgen och igår fick jag se bilderna från den ena fotograferingen. Ni kommer också få se så fort tidningen har kommit ut och resultatet blev SÅ fint! Jag längtar tills jag får visa er lite mer av vårt hem som börjar bli precis som vi vill ha det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh fina du!

  Sara 2016-02-14 22:32:46 http://www.sarasheart.se
  Svara
 • Jag kan inte låta bli att tycka det börjar bli så himla löjligt i bloggvärlden nu, bloggare som jag följt i flera år har fått nån slags knäpp?
  Inte direkt spontana bilder.. ”lägger ut ett täcke på golvet och sitter i underkläder och dricker kaffe” eller som Kenza ”sitter uppe på köksbänken bland all frukost halvnaken och putar med läpparna i ny tröja” . And it goes on and on. Är det bara jag som inte orkar mer? Jag har slutat läsa så många bloggar pga deras hybris och nu rök precis en till. Bara blondinbella som har vett kvar att vara sig själv och ta bilder som faktiskt inte är på låtsas utan i studen. undrar hur det blir när er bubbla spricker och ni inser hur löjliga ni är

  loppan 2016-02-13 10:56:53
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson