Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

och vinnaren är…

Det här var en av de mysigaste stunderna på länge, när jag satt i soffan tidigare i kväll med en massa tända ljus och läste genom alla era kommentarer till tävlingen! Jag älskar att läsa om er och lära känna er lite bättre och stort tack till alla er som deltog. Jag har valt ut en vinnare och hon heter

Linnea: Åh, jag skulle faktiskt vilja ge det här till mig själv för att skämma bort mig lite efter en tuff höst och vinter. Mina senaste månader har bestått av sjuka magsmärtor, blödningar och cystor och cellförändringar. Nu har jag precis blivit opererad och hoppas på att det ska bli bättre. Men en liten present att skämma bort mig med för att jag lyckats ta mig igenom det här vore inte dumt! 

Och ni vet hur jag alltid skriver att jag verkligen önskar att ni alla kunde vinna! Det är ingenting jag bara skriver utan jag menar det verkligen så jag bestämde mig för att i alla fall välja ut ytterligare en vinnare som kommer få en goodiebag med lite fina sminkprodukter, det får bli en överraskning på posten och vinnaren jag har valt ut är

Karin: Jag har nu börjat följa @fredpatrone på instagram via mitt konto @karinwingren! Så spännande att se hur företaget ska utvecklas i framtiden! Jag har ALDRIG vunnit en tävling av någon form och det skulle vara extra kul att göra det för första gången hos dig och få lyxa till det i februari med det fina kitet! Håller tummarna och önskar dig en härlig dag. Kramar!

Linnea och Karin, maila mig era adresser på linn.herbertsson@metro.se så ser jag till att skicka era paket!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson