Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

greygreygrey

linn herbertssonlinn herbertsson

Mer om kläderna och inköpsställen hittar ni här (klick!)!

Mitt humör är ungefär lika grått och trist som vädret är här i Stockholm idag! Jag känner mig nämligen krasslig IGEN… Jag har haft lite feber under dagen och nu har jag hosta också. Jag läste lite på nätet och tydligen kan det bli så här, att immunförsvaret är svagt p.g.a. en virusinfektion och då drar man på sig en annan. Och det enda som hjälper är vila, det som jag är absolut sämst på!

Jag har i alla fall gett mig själv träningsförbud ganska länge nu och har legat hemma i sängen och jobbat och sovit om vartannat idag. När jag var riktigt dålig för två veckor sedan vilade jag ju tills jag kände mig helt frisk och ändå har jag blivit sjuk igen. Buhu! Nej, tråkigt för er att lyssna på men jag var bara tvungen att beklaga mig lite! Nu ska jag i alla fall sätta mig i soffan med en kopp te och läsa genom alla era tävlingsbidrag, det är alltid lika mysig och kika in här lite senare i kväll så har jag valt ut en vinnare! Kram så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Krya på dig! Jag åkte på influensan rejält för 2 veckor sedan och känner fortfarande att jag är väldigt mottaglig för minsta lilla, så nyser, hostar o har lite feber om vartannat… så tröttsamt!

    Malin 2016-02-11 09:24:22 http://malinnorrman.devote.se
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson