Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fettisdagen

IMG_0867IMG_0870

Har ni ätit några semlor idag?

Vad mysigt det är att vara hemma igen, även om jag saknar pappa jättemycket! Det är en av nackdelarna med att inte kalla där man kommer från för ”hem”, att det alltid är någon man håller kär som saknas en. Det är dock smällar man får ta för just nu kan jag inte tänka mig att bo någon annanstans  i världen än Stockholm för jag trivs så bra här!

Har ni ätit några semlor idag förresten? Jag har inte gjort det för när vi skulle fota lite bilder till Fred Patrone och även tog de bilderna här ovan så köpte jag hem tio minisemlor. Bara två stycken gick åt och resterande åt jag upp själv, haha! Jag som precis har vant mig vid att äta mandelmassa (jag tyckte det var jätteäckligt förr och skrapade alltid bort den) fick nog så jag firar Fettisdagen utan semlor idag helt enkelt.

Något jag däremot är lite sugen på att testa är semmelwrappen från Tössebageriet som har blivit så omtalad, är det någon som har testat den? Jag undrar om den är så god som många säger? Aja, det får bli en annan dag, jag misstänker att kön ringlar sig runt kvarteret nere på Tösse idag, haha. Jag ska jobba lite med några texter till vår hemsidan sedan ska jag stänga ihop datorn, tända en brasa och mysa med Charlie och Mattias.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
  (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Tove

  Tove Lindgren 2016-02-10 08:17:59
  Svara
 • Gillar inte semlor pga brödet och har aldrig gjort men testade baka semlakladdkaka när jag fyllde år. Det var grymt gott! Fanns ett bra recept på Kungsörnen som jag rekommenderar. Tösse wrappen är jag också sugen på. Får bli test någon gång efter en Djurgården prommis. Känns som det är en bra combo.

  pilla 2016-02-09 20:54:37
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson