Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

it’s a casual outfit kind of day

IMG_1957 copyIMG_1991 copyIMG_1939 copyIMG_1981 copyIMG_2008 copyIMG_1953 copyIMG_1987 copy

kavaj H&M // polotröja här // jeans här // väska Gucci // sneakers Moncler – adlinks

Hej babes! Jag är kvar i Malmö idag för jag och pappa ska fixa med lite grejer som jag inte har hunnit med de senaste gångerna jag har varit nere. Det har varit så mysigt att vara nere i Malmö över helgen men nu när det är måndag igen längtar jag bara hem till Stockholm. Det är dock ganska skönt att ta tag i saker som har hamnat i skymundan och vi har fått mycket gjort idag därav lite dålig blogguppdatering.

Jag är förresten så glad för jag hittade den här kavajen med öppna ärmar i lördags när vi var en sväng på Emporia. Jag skulle egentligen låna en sådan av Petra till en fest för ett tag sedan men hon hittade aldrig den i deras flyttkaos. Jag såg nämligen en sådan på Emila för några veckor sedan när hon höll i Rebelle-eventet och jag som sällan använder kavaj kände att jag verkligen ville ha en sådan så jag blev jätteglad när jag hittade den här på H&M. Visst är den fin?

Och just det, jag har bytt header igen! Det var inget kul att ha en header med snö när all snö är borta. Så jag gjorde en header med en av outfit-bilderna idag. Senare i veckan ska jag fota med Sandra och då ska vi knäppa av en ny, fin headerbild som jag hoppas att jag blir riktigt nöjd med och vill ha ett längre tag. Jag åker hem till Stockholm i morgon bitti igen så nu ska jag passa på att umgås med pappa lite. Vi hörs senare, puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad kostade den kavajen? Tänker om det är den för 499 eller 999kr 🙂 sitter och tittar på en nu nämligen, men den ser inte så fin ut online som den gör på dina bilder.

  Lina 2016-06-29 21:34:25
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Min kostade 499 kr 🙂 Den kanske är finare i verkligheten än på hemsidan,så är det ju ibland 🙂 Lycka till!

   Linn Herbertsson 2016-07-05 10:03:46
   Svara
 • Otroligt snygg kavaj!

  Mikaela 2016-02-09 11:06:22
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson