Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

dagens kommentar – stram hästsvans

IMG_1169 copyIMG_1176 copy

Dagen efter jag har tvättat håret är det perfekt att sätta upp mitt hår i en stram hästsvans!

Jag fick en fråga hur jag får min hästsvans så stram och nu kanske det här inte var de bästa exempelbilderna, haha. Här har jag nämligen gått en dag för länge utan att tvätta håret så jag har räddat det med en uppsättning. Men annars tycker jag att det är bäst att sätta upp håret en dag efter man har tvättar håret annars är mitt hår alldeles för glatt. Och har man ändå problem med att dölja benor och liknande så är ett litet tips att tupera håret precis intill hårbotten och sedan kamma bak håret i en stram tofs så håller det mycket bättre.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilken snygg klänning! Vart har du köpt den? 🙂

  Hanna 2016-02-13 12:10:12
  Svara
 • Så snyggt med enkel hästsvans!!!

  Malin 2016-02-08 10:48:34 http://malinnorrman.devote.se
  Svara
 • Hej Linn, varifrån kommer din fina solglasögon? 🙂

  Anna 2016-02-07 11:31:05
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Det är ett par gamla solglasögon från Bikbok men jag har hittat ett par liknande från D&G som är från den här säsongen. Bilder kommer 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2016-02-08 09:52:40
   Svara
 • så galet snyggt och classy är det 😀

  ISA 2016-02-06 22:53:47 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vad är det för märke på dina solglasögon och vad heter modellen?! Helt underbart snygga! Exakt sådana som jag varit ute efter tidigare men inte hittat 🙁 skulle bli jätteglad om du kunde svara! Puss

  Sara 2016-02-06 17:18:26
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh jag vet jag älskar dem! Det är ett par gamla solglasögon från Bikbok men jag har hittat ett par liknande från D&G som är från den här säsongen. De från bikbok är inte så bra kvalitet nämligen så jag letade länge efter exakt samma modell fast lite bättre kvalitet och nu har jag hittat det. Bilder kommer 🙂 kram

   Linn Herbertsson 2016-02-08 09:54:28
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson