Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

travel smart

PWRU4202_001

1. Passfodral Louis Vuitton och Kate Spade // 2. Kamera Fujifilm X100t // 3. Necessär Victoria´s Secret // 4. Reseplånbok Smythson

Hej babes, nu sitter vi på tåget och den här gången ska vi ju inte resa så långt men jag tänkte ändå dela med mig av lite packningstips. Jag älskar att packa organiserat och snyggt och här ovan har ni några av mina favoriter. Ett måste är ett snyggt passfodral, jag har det här från Louis Vuitton och det svarta från Kate Spade är också riktigt fint.

Jag skulle dessutom behöva en mindre kamera när jag åker bort över en weekend och inte ska ha så mycket packning. Jag har hört jättemånga som älskar Fujifilms X100t som tydligen tar riktigt bra bilder. Tyvärr kostar den ca 10.000 kronor vilket är ganska mycket eftersom jag nyligen köpte min EOS 6D, så det dröjer lite innan jag investerar i ytterligare kamerautrustning.

Jag tröttnar ju inte på leopard och jag gillar genomskinliga necessärer så att man lätt ser vad man har i dem. Den här fina hittade jag på Victoria’s Secret när vi var i New York och så kom det ytterligare två mindre, söta necessärer på köpet. Sedan har ni den ultimata reseplånboken från Smythson, jag fick en liknande men av betydligt sämre kvalitet i en goodiebag för något år sedan. Skönheten från Smythson går loss på ett par tusenlappar men sedan behöver man aldrig ha oordning bland papperna när man reser någonsin igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson