Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

breakfast in bed

IMG_6581_2 copy

Alltså, kolla den där lilla sötnosen uppe i hörnet!

God morgon! Fredag idag, härligt med helg snart va? Jag har ganska mycket att stå i för idag ska inte bara ett, utan två magasin komma hit och fotografera hemma-hos-reportage. Det ska bli så kul att få visa er lite mer av vår lägenhet framöver för nu börjar inredningen bli fulländad och precis som vi vill ha den.

Charlie ligger fortfarande och snoozar på hennes favoritkudde i sängen, jag har precis ätit frukost och nu måste jag väcka Charlie så att jag kan bädda innan första gänget kommer. Jag har inte ens packat och i eftermiddag åker vi ner till Skåne så det blir snabba ryck nu.

Jag måste dessutom ordna alla mina kvitton och fakturor som ska skickas till min redovisningsbyrå innan helgen. Vi hörs från tåget i eftermiddag helt enkelt! Ha en fin fredag så länge, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson