Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

late night meeting

IMG_1318 copy

I kväll har vi haft möte med Fred Patrone hemma hos mig!

Tjena! Jag har precis vinkat av mina kollegor! Vi har suttit och jobbat med Fred Patrone hela kvällen och idag har vi pratat en hel del om hur vi vill göra skillnad med vårt bolag. Det är så sjukt kul det här och varje gång känner vi att vi hade kunnat sitta lika länge till för att bestämma alla detaljer och allt som måste göras. Idag hade jag gjort de här anteckningsblocken åt oss alla tre. Jag hittade dem på Åhlens och maskinen som man gör tejpbitar med text på köpte jag på Granit! En dröm för alla oss som älskar att pyssla…

Det har blivit långa dagar den senaste tiden och ingen av oss här hemma hinner laga middag så jag skulle tro att vi är en av de mest frekvent återkommande kunderna hos Foodora just nu, haha. Man önskar att de kunde införa ett bonusprogram eller något! Och har ni inte testat Foodora kan jag verkligen rekommendera det (och det här är inget betalt samarbete) för jag tycker verkligen tjänsten är så bra. De har samlat riktigt många av de bra restaurangerna här i Stockholm och erbjuder hemkörning av deras mat. Klockren idé om ni frågar mig! Så nu ska jag värma indiskt och sätta mig i soffan och tända en brasa, vi pratar mer i morgon! Ha en fin kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag undrar samma sak. Vad gör ni i företaget?

  Hanna 2016-02-04 21:13:27
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna!
   Vi gör ett armband och håller på med de sista detaljerna på designen nu. Jag ska berätta mer om vår tanke med företaget för er efter hand och så fort jag får visa armbandet kommer ni vara först att se det! Ha en fin helg 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2016-02-05 20:00:21
   Svara
 • Alltså vad innebär Fred Patrone, vad gör ni, vad handlar företaget om?

  Gillian 2016-02-04 11:36:05
  Svara
  • Svar på Gillians kommentar.

   Hej Gillian, som jag skrev till Hanna här också så gör vi ett armband och håller på med de sista detaljerna på designen nu. Jag ska berätta mer om vår tanke med företaget för er efter hand och så fort jag får visa armbandet kommer ni vara först att se det! Trevlig helg! Kram

   Linn Herbertsson 2016-02-05 20:06:15
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson