Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I want it all // all black everything

black kollage copysvart poncho // svart skinnväska // Moschino tröja // Balenciaga scarf // svart hatt // svart jacka //  svart tröja 3/4 ärm // varma boots REA // svart scarf -adlinks

Hej babes! Hoppas ni mår bra idag? Det är nästan lite farligt att jobba och leta efter inspiration på nätet för jag hittar så mycket snyggt som jag vill ha. Högt upp på listan nu står den ursnygga Moschino-tröjan med spegelvänd text!

Jag körde förresten ett yogapass i förrgår för att komma igång med träningen efter min ihärdiga förkylning men sedan dess har jag känt mig lite krasslig igen. Åh, jag hoppas verkligen att det går över snart för jag längtar så efter att få känna mig hundra procentigt frisk och pigg.

Jag har aldrig varit med om något liknande, ett så seglivat virus! För virus är det tydligen då jag var hos läkaren förrförra veckan och de konstaterade att det inte går att behandla utan bara vila bort. Suck!

Aja, idag blir det jobbelijobb och sedan tidig lunch med Johan. Vi har knappt hunnit ses den senaste tiden och i morgon sticker han till Karibien och är borta i nästan två veckor så det är dags för en ordentlig catch up innan dess. Jag hade även tänkt hinna blogga lite flitigare så kika in här lite senare, puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vart kommer den svarta scarfen nere i höger hörn ifrån? 🙂

  Frida 2016-02-07 19:55:45
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Oj sorry, du hittar den här 😀 http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/accessoarer/scarves-halsdukar/aurora-wool-blend-scarf/prod730519000.html

   Linn Herbertsson 2016-02-08 09:49:20
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson