Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ordning och reda bland sminket

_MG_5052 copy_MG_5033 copy

Jag har hittat den bästa sminkförvaringen på IKEA till våra badrumslådor! 

Hej februari! Tänk att veckorna går så fort nu, innan vi vet ordet av så är det vår igen. Jag har varit fram och tillbaka hos veterinären nu under förmiddagen för Charlie har varit inlagd och tagit bort en liten plupp i pannan. Mellan varven så har jag fått en hel del jobb gjort och så tog jag lite bilder för jag bara måste tipsa er om den här lådan med fack som jag hittade på IKEA för ett tag sedan.

Som ni redan vet så älskar jag ordning och reda och den här lådan har verkligen räddat min sminklåda. Den innehåller några stora fack, flera små fack som är perfekta till läppstift och foundation, och det bästa av allt, en massa fack till penslar och pennor! Ett litet tips och ni hittar lådan på Ikeas hemsida här(klick)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Läste dina tips från Mexico och Holbox. Åker dit på fredag. Är det Las Nubes du kan rekommendera som boende på Holbox? Bodde ni i rummen eller i Bungalow? Tror du båda alternativen är bra? Bilderna man hittar därifrån ser ju ok på både rummen och bungalowsen 🙂 Har du några andra tips? Vi ska även till Tulum och Playa del carmen 🙂 Tack på förhand 🙂

  Elin 2016-02-02 11:28:50
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja jag rekommenderar helt klart Las Nubes. Vi bodde i ett rum med balkong ut mot havet och hängmatta, jag gillade verkligen det rummet. Bungalowsen ligger nära huvudbyggnaden och där andra går förbi till sina rum så de var inte så avskilda. Och hyr en golfbil på Holbox för att ta er runt. Så kul! Ha en fin resa 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2016-02-03 09:56:25
   Svara
 • Åh Tack för tipset! Har klickat hem en låda, äntligen kommer jag få ordning på mitt smink. 🙂

  Sofia 2016-02-02 09:56:16
  Svara
 • Bra tips.
  Med bra ordning är det lättare att se vad man har och att hitta det man behöver. Får en lugnare stund när man ska göra sin make-up.
  Tack

  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson