Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mauritius snapshots part 2

IMG_9721 copy

Jag älskar att resa runt och få se och uppleva världen tillsammans med den här älsklingen! 

IMG_9422 copy

Jag var tvungen att fota den här palmen på Trous Aux Biches, den såg så liten och ensam ut…

IMG_9780 copy

Chicken teriyaki wrap till lunch nere vid havet på On the Rocks – Oberoi!

IMG_0126 copy

Jag älskade entrén på Shangri-La, så ljus och fin.

IMG_9583 copy

Inne i Grand Baie var det rätt så skitigt på stranden tyvärr.

IMG_9073 copy

Jättegoda grillade gambas på Westin Turtle Bay

IMG_9543 copy

På tur inne i Grand Baie, jag älskar de här byxorna/shortsen från Valerie! Perfekta för semestern!

IMG_9023 copy

Utsikten från vårt rum på Westin Turtle Bay var så härlig!

IMG_9574 copy

En lokal buss inne i Grand Baie

IMG_9832 copy

Utsikten från vårt rum på Oberoi var ännu bättre!

IMG_0183 copy

Här ligger jag och chillar i vår säng på Shangri-La!

Morning! Här kommer lite sista snapshots från Mauritius! Så fort jag får tid över så pillar jag med min lista över alla hotellen så om inte allt för länge kommer även min hotell-guide upp där jag jämför de olika resorterna vi bodde på. Vad kul att ni är så många som är sugna på att åka dit, det är en jättefin ö om man kommer till rätt ställen och jag hoppas jag kan hjälpa er så gott jag kan.

Vad ska ni göra i helgen förresten? Charlie ska bo hos sin dagmatte fredag till söndag för vi ska på tvådagars bröllop. Det är å andra sidan här i Stockholm men jag vill inte att hon ska vara ensam för mycket så det känns jättebra att ha henne där. Det ska bli så roligt med bröllop och det blir det första av fyra-fem stycken nu under 2016. Helt galet vad alla ska gifta sig hela tiden, haha! Men jag klagar inte, jag älskar bröllop!

Läs mer:

– Mauritius snapshots part 1

– Mauritius guide – svar på era frågor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Linn! Jag ska till Malmö i slutet av februari och såg att seinabo sey ska ha spelning på Slagthuset. Tyvärr finns det bara platser kvar på sista raden. Då jag aldrig varit där, och inte känner någon som varit där, vet jag inte om det är totalt bortkastade pengar. Om man ser något överhuvudtaget! Därför tänkte jag om du har någon tanke om det? Kram

  Lovisa 2016-02-03 13:23:38
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa!
   Åh jag önskar att jag kunde hjälpa dig men jag har aldrig varit på konsert på slagthuset!

   Hoppas någon annan kan hjälpa dig! Kram

   Linn Herbertsson 2016-02-03 15:26:59
   Svara
 • ÅÅ vad kul med bröllop! Jag ha bara fått gå på ett, trots att de flesta av mina vänner varit tillsammans i 7-10 år! Hoppas det blir ändring på det snart 🙂

  Emely 2016-01-31 09:44:25 http://houseofem.blogg.se/
  Svara
 • Hej Linn! Vilka fina bilder 🙂 Kul att få se hur din pojkvän ser ut också 🙂 Hur gör du för att lita på honom? Tycker du inte det är svårt att lita på någon helt? Jag själv har jättesvårt att försöka lita på att min kille inte är intresserad av någon annan tjej eller raggar på andra ute. Vad tänker du kring det? Litar du på din kille?

  Sofie 2016-01-29 10:16:56
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Oj det får du nog släppa för det brukar inte vara så bra för relationen i övrigt. Släpp det är mitt bästa tips, Ingen mår bra av att vara svartsjuk! Kram

   Linn Herbertsson 2016-02-01 14:49:10
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind