Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

knarkar inspiration

IMG_5277 copy

Hur fin är inte den här öppna spisen?

Japp, ni läste rätt i rubriken! Jag är fortfarande sängliggandes men min feber har sjunkit idag så jag har kunnat svara på lite mail och fixat lite jobb. Utöver det har jag knarkat inspiration. Jag har kollat genom ALLA mina favoritsidor på nätet med kläder, inredning, träning, recept osv. Under tiden kom jag på att jag borde ju tipsa er om lite favoriter i ett inlägg snart. Det är ju en djungel där ute och jag brukar alltid googla mig sönder och samman innan jag hittar något riktigt bra så varför inte, hade ni gillat det?

Den här öppna spisen hittade jag faktiskt bland mina egna bilder i datorn och den knäppte jag av hos Spalt PR nere på Drottninggatan när jag var där och fikade för ett tag sedan. Den är lite för gullig för vår lägenhet men vore ju en dröm på ett lantställe. Jag älskar att det är en spegel i den! Och jag har fått lite utlopp för min kreativa sida idag för vi håller på och väljer design till hemsidan nu. Det finns så mycket snyggt och jag längtar tills jag får berätta mer och visa er vårt nya företag.

Ja, som ni märker så kryper det i mina fingrar just nu! Jag vill fota, fixa här hemma, jobba, gå på yoga och träffa mina vänner så jag hoppas verkligen att jag är frisk i morgon. Det verkar som att det är på väg åt rätt håll i alla fall för min feber är mycket lägre och i kväll ska jag börja svara på era kommentarer. Jag tror det blir ett inlägg av det och hinner jag klart så kommer det upp senare i kväll! Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Linn! Bemötte du någonsin kritiken angående inlägget om att du simmat med delfiner i Dubai? Såg inga svar bland kommentarerna iaf. Vore intressant att höra!

  nina 2016-01-19 23:03:04
  Svara
  • Svar på ninas kommentar.

   Nej jag har inte gjort det faktiskt, jag funderar på att skriva ett inlägg om det för det känns som ett för brett ämne att svara på i en kort kommentar. Och inte för att jag är för utnyttjandet av delfiner men då tänkte jag ta upp ämnet i allmänhet och så klart bemöta kritiken jag fick men jag får se hur jag gör. Jag brukar ha som regel att inte försvara mig själv här i bloggen men i undantagsfall gör jag det och detta kanske blir ett sådant, vi får se! Tack för din kommentar!

   Linn Herbertsson 2016-01-20 00:27:14
   Svara
 • Jaa vilken bra idé! Vi läser ju din blogg för att du inspirerar oss så det vore hur kul som helst om du la upp ytterligare inspo vad som inspirerar dig 🙂 kram och tack för en bra blogg!

  Sara 2016-01-19 22:46:49
  Svara
 • Hej Linn! Först och främst, krya på dig! Sedan skulle det verkligen vara toppen om du hade tid och lust att lista upp dina bästa insposidor på framförallt inredning! Jag behöver all inspiration jag kan få, då jag står inför att inreda min och min killes nya enorma lägenhet. Den är på 300 kvm, vilket såklart är fantastiskt, men en jäkla utmaning inredningsmässigt! Om du har några personliga tips tas det gärna emot också, då jag tycker att du har så bra smak:)
  Tack på förhand!:) Kram Micaela

  Micaela 2016-01-19 19:01:33
  Svara
  • Svar på Micaelas kommentar.

   Oj, haha det förstår jag! Men vilken dröm med en så stor lägenhet 😀 Jag ska skriva ett inlägg om det! Kram så länge!

   Linn Herbertsson 2016-01-20 00:30:57
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind