Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en liten Nyårslista

Jag var så sugen på att skriva en liten Nyårslista och hittade den här på nätet som jag började fylla i på flyget hit till Mauritius. Jag brukar aldrig avge Nyårslöften längre men visst har jag några mål som jag vill uppfylla under nästa år, och framförallt så är det väldigt kul att blicka tillbaka på året som har gått vilket jag gör i listan här nedan.

Jag kanske lägger upp en mål-lista inför 2016 i januari, jag ska bara fundera lite mer på vad jag vill åstadkomma nästa år och det viktigaste av allt är att listan med mål ska fungera som riktlinjer, inga måsten eller någon tvång för det gillar inte jag och då lyckas man bara ett litet tag innan allt är tillbaka som vanligt igen, haha. Eller vad tycker ni om Nyårslöften? Har ni några inför år 2016? Här kommer i alla fall en liten Nyårslista nedan, enjoy

Gjorde du något under år 2015 som du aldrig gjort förut? 

Jag var på Formel1 för första gången i mitt liv och så fick jag stå bakom en bar och blanda en riktig drink på Grand Hotel. Något jag aldrig gjort tidigare.

Genomdrev du någon stor förändring? 

Jag slutade träna Xtremefit och började med yoga istället, det har förändrat mitt liv mycket. Min kropp mår väldigt bra av yogan.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2015? 

Ja, en hel del faktiskt men ingen i min närmsta umgängeskrets.

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? 

Den 14 augusti när min bästa vän Maria gifte sig med sin Maxime på Mallorca. Det är den finaste dagen i mitt liv hittills!

Dog någon som stod dig nära? 

Nej!

Vilka länder besökte du?

Förenade Arabemiraten tre gånger, Grekland, Abu Dhabi, England tre gånger, Mallorca/Spanien, Frankrike, USA, Tjeckien,  Monaco, Estland och Mauritius.

Bästa köpet? 

Min fullformatskamera!

Gjorde någonting dig riktigt glad? 

Att jag fick resa så mycket!

Saknar du något från år 2015 som du vill ha år 2016? 

Ännu mer tid med mina vänner och familj, ibland känns det som att tiden inte riktigt räcker till.

Vad önskar du att du hade gjort mer? 

Varit ute i naturen, jag saknar att åka skidor, att vandra, plantera blommor och plocka svamp. Det ska jag göra mer år 2016!

Vad önskar du att du gjort mindre?

Rökt, det har blivit alldeles för mycket av det när vi har rest och festat i perioder.

Favoritprogram på TV? 

Bron, Homeland och Vem vet mest.

Bästa boken du läste? 

The Goldfinch av Donna Tartt och De förklädda flickorna i Kabul av Jenny Norberg, läs dem!

Största musikaliska upptäckten? 

Jag hittade tillbaka till min favoritgenre rnb och hiphop som har varit vilandes ett par år…

Bästa helgen?

Marias möhippa när vi hyrde ett townhouse i London och midsommar när vi hyrde stugan ute på Värmdö kommer på delad förstaplats.

Vad var din största framgång på jobbet 2015?

Oj, det är svårt när man är egen men jag har blivit väldigt duktig på att stressa mindre och ta ledigt på kvällarna vilket jag är så glad för. Förr har jag alltid jobbat i tid och otid! Och så klart har det roigaste varit att jag har teamat upp med en entrepreneur och en designer och vi har startat ett bolag tillsammans. Ni kommer få höra mycket mer om det så fort jag kan berätta mer!

Din största framgång på det privata planet? 

Där skulle jag återigen vilja säga yogan, jag märker hur mitt liv har fått en helt annan balans sedan jag började med yoga i augusti. Meditationen som följer med på köpet har hjälpt mig en hel del i min sorg efter min mamma och min bror.

Största misstaget?

Livet är fört kort för att ha ågren och man har alltid ett val. Väljer jag att göra någonting så tillåter jag sällan mig själv att ångra det och älta det i efterhand. Så jag säger pass på den frågan!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Mycket gladare, som jag nämnde tidigare så har sorgen efter min mamma och bror blivit lite mindre påtaglig det här året och jag har fått lättare att fokusera på annat vilket är skönt. Även om sorgen hela tiden finns där så lägger den sig inte som ett grått moln över hela min vardag längre.

Vad spenderade du mest pengar på? 

Vårt nya aktiebolag, resor, min Celine-väska som jag köpte i Cannes i somras och julklappar!

Något du önskade dig och fick? 

Oj, jag har fått och gett mig själv så mycket fint som jag önksat mig under år 2015! Resor, mina fina väskor, en Rolexklocka av min älskade pojkvän som länge har varit en dröm och så har jag fått må bättre och vara lyckligare vilket har varit det bästa av allt!

Något du önskade dig och inte fick? 

Nej ingenting jag kan komma på just nu så då var det säkert ingenting viktigt ändå!

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? 

Då bjöd jag hem mina absolut närmsta vänner och så åt vi et helt fantastisk mexikansk buffé, drack goda drinkar, festade hela natten och dagen efter reste jag och min pojkvän på solsemester till Dubai.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 

Ja, jag hade velat spendera mer tid i mammas stuga och trädgården där, men jag mådde inte så bra av att vara där den här sommaren så det blev bara några dagar. Nu längtar jag efter en trädgård och ett fint lantställe närmare Stockholm. Det är verkligen en dröm!

Vad fick dig att må bra? 

Min pojkvän för att vi alltid har varandra, min pappa för att han alltid finns där och han är den första jag pratar med när jag vaknar på morgonen och den sista som önskar mig en god natt på kvällen innan jag somnar, min fantastiska hund Charlie för att hon är så glad, så karismatisk och förgyller vår vardag och så alla mina fantastiska vänner, framförallt de som jag numer räknar till min familj!

Vem saknade du? 

Ingen saknad är så stor som den jag känner efter min mamma och min bror. Min mamma och jag stod varandra väldigt nära som ni vet och aldrig förr hade jag kunnat tro att man kunde sakna någon så mycket. Ibland urartar det verkligen och då känns saknaden i princip som fysisk smärta!

De bästa nya människorna du träffade? 

Marias nya, ingifta, franska familj har jag fått lära känna så mycket bättre vilket jag är väldigt glad för, det är otroligt uppfriskande med ytterligare en nationalitet i vänskaps- och familjekretsen. Och så Stina, Kristian, Maria och Johan förstås, som vi spenderade en vecka tillsammans med i somras. Vi kände dem knappt innan vi var i Frankrike tillsammans men vi hade så sjukt kul ihop och skapade minnen för livet. Jag är så glad att vi har lärt känna varandra så bra under årets gång!

Mest stolt över? 

Att jag stiger upp ur sängen varje dag, att jag faktiskt ser en mening med livet och att jag, trots det jag gått genom, har en väldigt ljus och optimistisk syn på vardagen och livet. Jag älskar ju livet och det tackar jag dels mina föräldrar för!

Högsta önskan just nu? 

Den är fortfarande och kommer nog länge vara att få träffa min mamma igen, att få krama om henne, förklara hur mycket jag älskar henne än en gång och berätta att jag klarar mig ganska bra ändå, men ändå inte…

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? 

Oj, vilken svår fråga! Jag hoppas att jag kan fortsätta äta lite mer hälsosamt som jag har lyckats göra i höst, jag mår så mycket bättre av det och blir så mycket piggare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Det e så starkt det du delar med dig. Kag önskar dig ett gott nytt år och en underbar vardag!!

  Paulina 2015-12-30 12:55:22
  Svara
 • Vad roligt att läsa listan! 🙂 Men jag reagerade på en sak, och ta verkligen inte det på fel sätt, men att du rökte visste jag inte och tycker det är lite motsägelsefullt eftersom din mamma gick bort i cancer. Visserligen inte samma sorts, men du om någon borde ändå vara medveten om det, även om det bara är feströkning.. ta hand om dig! Kram

  Emelie 2015-12-29 09:43:30
  Svara
 • vad underbart att få resa så mycket, du ska helt klart vara nöjd med ditt 2015 fina <3

  ISA 2015-12-28 23:41:11 http://isabyl.devote.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind