Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

pussy got balls

IMG_5686 copyIMG_5756 copy

Why do we say that someone’s got balls when they’re being cool and that they’re being a pussy when they’re being a whimp when it clearly doesn’t take actual balls to be a baller?

Jag blev så glad när jag hittade Pussy got balls på Facebook! Är det något jag verkligen skulle vilja bli bättre på i min blogg så är det att förmedla styrka till alla er fantastiska tjejer där ute! Jag har mest kvinnliga läsare men främst handlar mitt budskap om att man ska våga vara sig själv. Det är ok att älskar rosa moln och söta hundvalpar men det är lika ok att ta för sig och säga vad man tycker. Otaliga gånger har jag under mitt 28-åriga liv känt att jag inte riktigt får vara mig själv bara för att jag är tjej, ibland är det en person som får mig att känna så, ibland är det sociala medier eller normer i samhället. Jag är omtänksam, snäll, gullig, älskar att fixa i hemmet, att städa men jag gillar också att vara galen, vara spontan, att ta risker och skita i vad folk tycker och tänker om mig. Tjejerna bakom Pussy got balls tycker att det är tråkigt att man säger att någon är en pussy när någon är feg och att man säger att någon har balls när någon är cool. Jag älskade budskapet från första gången jag såg det. Det är kort, koncist och ett bra sätt att säga jag är kvinna, stark och förbannat stolt över att vara det! Nu vill jag veta hur ni tolkar ”Pussy got balls”?  Gillar ni tröjan lika mycket som jag gör så går den att beställa på pgotballs@gmail.com för 500 kronor! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag tycker också att det känns motsägelsefullt och konstigt, en vagina tål ju mycket mer stryck än vad ett par pungkulor gör, barn föds ju genom den och det är ju oerhört smärtsam upplevelse…

  Josefin 2015-11-01 19:49:37
  Svara
 • Förstår tanken men i slutändan blir det ju ändå att det är ”the balls”, det maskulina, som gör att ”the pussy” blir cool enligt texten.
  Lite motsägelsefullt helt enkelt..

  Ha en fin helg!

  /Milla

  Milla 2015-11-01 11:29:31
  Svara
 • Hej söta Linn, jag har letat ihjäl mig efter din päls som du har på din header, jag gick genast in och kollade på märkets hemsida men hittar ej den 🙁 Har du köpt den denna säsongen? Vet du annars var man kan hitta den eller liknande?
  Kram!

  Vivi 2015-10-29 17:37:12
  Svara
  • Svar på Vivis kommentar.

   Åh jag köpte den för flera år sedan så den finns tyvärr inte längre. Har inte sett någon liknande tyvärr men hoppas du hittar en. Kram

   Linn Herbertsson 2015-10-31 11:07:22
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind