Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Karibien-tips

_MG_9220 copy_MG_9392 copy_MG_9253 copy_MG_9323 copy_MG_9656 copy_MG_9384 copy

Lite bilder från St Barts i januari!

Åh jag sitter och tittar på resor, jag vet inte om jag har berättat det tidigare men vi funderar på att åka till Mexico över Nyårsveckan men sedan vidare till någon ö i Västindien i ytterligare 1,5-2 veckor. Vi var på St Barts förra Nyår så dit åker vi nog inte igen (även om det var magiskt) så jag undrar om ni har några bra tips? Jag och en annan tjejkompis som också ska dit med sin man pratade lite om det idag och det är så svårt att veta vad som är bäst. Vilken ö, var ska man bo, vilka ställen är mer charter, vilka är charmigare osv. Ni brukar komma med så bra tips så jag tänkte att det var värt ett försök, lämna gärna en kommentar om ni har några tips och ha en fin kväll. Jag är äntligen klar för dagen och ska slänga mig i soffan! Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Kan varmt rekommendera St Vincent & Grenadinerna som är en ögrupp, första Pirates of Caribbiean filmerna spelades in här. Underbar miljö och väldigt lite turism. Bodde på en pytteliten ö som heter Bequia. St Vincent har magiska, undangömda vattenfall också. Trevlig resa! 🙂

  Camilla 2015-10-07 19:25:23
  Svara
 • St Lucia är superfint, mäktig natur och vackra stränder. Grenada är också väldigt grön och vacker ö. Barbados är perfekt för surfing och beach häng, dock mer enkla hotell och slapp stämning. Antigua är en liten ö som var väldigt lugn och harmonisk men ganska platt till naturen och inte lika vacker som andra mer gröna öar. Kram!

  Ida 2015-10-01 11:25:57
  Svara
 • Eluthera! Var där på vår smekmånad. I princip noll turism och som gjort för avslappning, mys och kärlek! Vi bodde på Sky Beach Club.

  Sara 2015-10-01 09:36:50
  Svara
 • Hade verkligen rekommenderat att åka till bahamas, det är helt magiskt!!!

  Fanny 2015-10-01 09:25:26
  Svara
 • Nu vet jag ju inte vart i Mexiko ni hade tänkt att åka. Men det finns en riktigt fin liten ö norr om Cancun som heter Holbox, vi kommer att kombinera Playacar och Holbox över jul och nyår. Holbox har karibienfeeling men man slipper en längre resa = mer tid på stranden! Win! 🙂

  Anna 2015-09-30 23:42:52
  Svara
 • Hej Linn! Elsa är här – vi åt lunch i våras 🙂 Jag ska till Karibien och segla i jul, men innan det blev spikat tittade jag mycket på St Lucia. Det verkar så läckert med vulkanerna, naturen och stränderna. I vilket fall, där hittade jag ett coolt ”hotell”, man hyr en villa och så får man frukost serverad medan lunch/middag inte ingår. Villorna hette typ Silver Palm, Orange Palm etc, kommer inte ihåg vad hotellet hette men om du googlar kombinationen så dyker det säkert upp! Prisvärt och ligger upp på ön med fantastisk utsikt. Det kan vara värt att kolla upp – tyckte nämligen att många andra ställen såg otroligt turistiga ut just på St Lucia.

  Elsa 2015-09-30 22:16:48
  Svara
 • Jag har vart i Puerto Rico som jag tror räknas till Karibien. Är ganska turistigt! I alla fall där jag befann mig. Det är typ som en ”extra stat” till USA (säger säkert fel nu men man behöver inte visa pass i alla fall) så det finns typ taco bell och massa andra amerikanska kedjor. Därmed kanske ett ”välj bort” tips men ändå ett tips! Tror dock Puerto Rico är superhärligt ändå, vi hade det ju bra! Men inte den mest privata och typ oturistiga ön. 🙂

  Tinis.me - en blogg som vill göra dig glad! 2015-09-30 20:23:18 http://www.tinis.me
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind