Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vi ses i Oriflame-butiken på torsdag!

_MG_4362 copy

Lite av produkterna från Oriflame som ni kommer få lära er mer om på torsdag!

Godkväll på er! Hoppas att ni har haft en bra dag! Jag ville bara kika in här innan vi ska iväg på bio och påminna er om mitt event i samarbete med Oriflame nu på torsdag. Så kul att så många av er vill komma och det finns fortfarande några platser kvar så lämna en kommentar under det här inlägget om ni vill komma, all info hittar ni här nedanför!

Var: Oriflames butik, Grev Turegatan 2, Stockholm (nära Stureplan)

När: 1 oktober kl.18.00-20.00

Ålder: 20 år

Vad: Event i Oriflames butik, det bjuds på bubbel, tilltugg, bra rabatter och jättefina goodiebags. Under kvällen får också en av läsarna chansen att vinna en hudvårdsworkshop för sig själv och några vänner! En av Oriflames experter inom hudvård kommer att vara på plats och berätta hur man tar hand om sin hy på bästa sätt och ni får chansen att ställa frågor om allt ni undrar över när det rör hudvård. 

Hur: Lämna en kommentar under det här inlägget där du skriver varför du vill komma! Och glöm inte att ange er e-mailadress i fältet som är avsett för detta, den syns inte i kommentaren utan bara för mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Linn!
  Jag skrev i det tidigare inlägget att jag vill komma. Jag har tyvärr fått förhinder och vill meddela så jag inte tar en plats från någon. Hoppas ni får en toppenkväll!

  Jessika 2015-09-30 16:30:24
  Svara
  • Svar på Jessikas kommentar.

   Åh vad tråkigt men tack för att du hörde av dig! Nästa gång hoppas jag du kan komma 🙂 Ha det fint, kram

   Linn Herbertsson 2015-09-30 20:38:12
   Svara
 • hej linn!
  Jag älskar hudvård och allt därtill, jag och mina kollegor har ”månadens test” där vi köper samma ministartkit av olika hudvårdsserier som vi sedan recenserar vid månadens slut. Vore så kul att testa och lära mig mer om oriflame och sedan få tipsa mina hudvårdstokiga kollegor! Hoppas på att få komma förbi!

  vera 2015-09-29 22:31:13
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja komma då jag är nyfiken på att veta mer om oriflames produkter och för att det låter som en trevlig kväll! 🙂

  Evangelia 2015-09-29 20:34:03
  Svara
 • Jag vill komma för jag älskar hudvård och vill veta mer om Oriflame! Hoppas på att få komma 🙂

  Cecilia Högberg 2015-09-29 20:06:26
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind