Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

instagram lately

linn

Följ mig på Instagram @linnherbertsson

Igår la jag upp en video på Instagram med min yogautveckling och hur jag nu lyckas komma upp till headstand med raka ben. Det är helt sjukt att det går så fort men sen så går jag ju på yoga ganska många gånger i veckan och var ganska vältränad när jag började. Jag är helt frälst, jag som inte trodde att yoga var något för mig för bara några år sedan. Tyvärr är videon alldeles för dålig upplösning för bloggen så ni får kika på den på Instagram. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilken fin feed du har då, underbart shopping-quote. haha!

  ISA 2015-09-26 23:09:37 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej! Jag har följt dig ända sedan tiden med din mamma. Jag måste bara få säga att jag tycker att det är kul att följa dig och din utveckling, dina resor, inredning etc trots att jag är lite äldre. Och nu yoga. Oj! Detta är mitt mål. Har du ngt tips på nybörjar yoga för att bli smidig, vig och till slut kunna med headstand. *storkram*

  Johanna 2015-09-26 21:06:03
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Åh tack, vad glad jag blev av din kommentar. Jag är väldigt glad för att du gillar bloggen 😉 ett tips är att börja med Yogaire där man gör yoga i en sjal som hänger från taket, antigravity yoga heter det 🙂 lycka till! Kram

   Linn Herbertsson 2015-09-28 15:53:25
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind