Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Opera på slottet i kväll!

C1B8627

Godmorgon mina kära! Jag är så taggad för fredag och har precis varit på yoga, bästa starten på dagen. Jag är lite extra fredagsglad idag, för att som jag berättade för er i början av veckan så mår jag så mycket bättre men också för att jag har världens trevligaste kväll att se fram emot. Jag ska nämligen ta med mig Jonathan, Kass och Mikaela till Musik på Slottet där vi ska se operan Lucio Silla i Rikssalen. Jag älskar opera men jag måste erkänna att jag har undvikt det de senaste åren för att det är så otroligt känslosamt men nu ser jag fram emot att ta upp mitt intresse för det på riktigt igen. Och efter operan har vi bokat bord på Papas, yes I love that place! Musik på Slottet pågår under hela helgen så är ni intresserade av biljetter hittar ni det här (klick!). Vi kanske ses i kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind