Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

poolside

_MG_0654 copy

Adronis Luxury Suites – Santorini

Godmorgon fina ni! Måndag igen och den här veckan har jag så mycket jobb så jag vet knappt var jag ska börja, hehe! Eller jo det vet jag faktiskt för jag och några andra Metro Mode-bloggare ska ut och filma på Nacka Forum inför ett event vi ska ha där nästa helg. Så den här dagen går till det men förhoppningsvis är vi klara någon gång efter lunch så att jag kan sitta på kontoret några timmar i eftermiddag och få lite mer gjort. I kväll ska jag sätta mig ner och kolla lite resor, som det ser ut nu blir det en vecka i Dubai i höst och Mexiko och Karibien över årsskiftet. Och så kanske jag ska till Tjeckien ett par dagar, jag ska berätta mer för er om det om det blir av. Kameran följer så klart med under inspelningen så bättre blogguppdatering utlovas i eftermiddag. Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind