Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

yoga every damn (week)day

810251cce725d1d20f5ef4ef83005253_980x0_c_85_ns_v4

Godmorgon kära ni! Hur mår ni idag? Jag mår bra tack men sov ganska lite i natt, trots det krigade jag mig upp klockan 06:40 och sprang ner på ett yogapass. Jag har gjort upp lite höstmål för mig själv (lite som nyårslöften men utan att det är nytt år) och ett av dem är att yoga i princip varje vardag. Det är så kul att känna hur jag utvecklas och sedan min Xtremefit är jag stel som ett kylskåp men nu börjar äntligen mina korta muskler ge med sig. Bilden ovan är ju från i våras och det är kul att jämföra med den för nu ser jag precis vad jag gör för fel här när jag gör headstand. Jag ska ta lite nya yogabilder snart så ni få se. Har ni gjort upp några höstmål? Om ni vill kan jag dela med mig av resten av min lista så kan vi peppa varandra lite? Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så najs med yoga! Går en kurs i det nu & känner verkligen att det hjälper 🙂 haha, mådde du konstigt efter din första yoga-klass?

  Olivetti 2015-09-17 03:29:54
  Svara
  • Svar på Olivettis kommentar.

   Haha jag har lågt blodtryck så jag blev lite yr i början men det var inte så farligt. Gjorde du?

   Linn Herbertsson 2015-09-18 11:27:56
   Svara
   • Svar på Linn Herbertssons kommentar.

    Kände mig konstig, men ändå bra på något vis. Haha, det är väldigt svårt att förklara…
    Dela gärna med dig av dina höstmål! 🙂

    Olivetti 2015-09-19 00:32:33
    Svara
 • Ja berätta om dina mål!! Jätte kul att höra och inspireras av! Tack för daglig inspiration! Massa kram på dig fina du:)

  Erika 2015-09-16 22:01:30
  Svara
 • Jaa dela gärna med dig av fler! Du är inspirerande!

  Anna 2015-09-16 15:03:51
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind