Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

lucens grey

Fade_Grey_01-New copy

Lucens matta i färgen Grey från Linie Deisgn!

Vi har hittat den perfekta mattan till vårt vardagsrum (på bilden till höger ovan) och tro mig, vi har letat överallt och äntligen hittade vi en sådan vi vill ha. Först hittade vi den ute på Svenssons men där kunde man inte måttbeställa den, när vi sedan var på Plan Ett här på Birger Jarlsgatan blev vi jätteglada för butiksbiträdet visste precis vilken matta vi menade och hos dem gick den att måttbeställa. Det enda problemet är att den i storlek 200×300 cm kostar ca 11000 kronor men ska man måttbeställa en i 350×400 så går den loss på nästan 35000 kronor alltså mycket mer än det dubbla. Haha, jag vet inte vad ni säger men jag tycker det är absurt. Jag förstår så klart att det är dyrare när man måttbeställer men det känns inte riktigt värt det nu när man vet vad de färdiga mattorna kostar. Jag ska undersöka det här vidare och hoppas verkligen att vi kan få tag i den här mattan i den storleken vi vill ha, wish me luck!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vi behövde en 4*4,5 matta till vårt vardagsrum = omöjligt .. jag hittade också denna mattan på Store i göteborg, men som du säger det kostar skjortan. Vi hittade en mattbutik i Göteborg, Mattlandet, där vi måttbeställde en underbar heltäckningsmatta i 4*4,5 m – mjukheten o allt i samma stil som lucens mattan. Gick på 10 000, dom syr kanterna snyggt, blev hur bra som helst. Vi tog den i vit, men den finns i flera gråa nyanser. Kolla upp butiker som har heltäckninsmattor, finns jättebra kvalite idag, inte det sträva tråkiga man tänker på vid heltäckningsmatta

  ht 2015-09-17 13:01:20
  Svara
  • Svar på hts kommentar.

   Åh, tack för tipset. Kikade på hemsidan snabbt. Vad hette den ni köpte? 🙂 kram

   Linn Herbertsson 2015-09-18 11:28:33
   Svara
 • Då vi har stora rum och behöver stora mattor (som oftast kostar mellan 30-50 tsk) brukar vi istället köpa två ”normala” mattor och lägga bredvid varandra. På så sätt får vi rätt storek men kostnaden blir mycket mindre. 🙂 Brukar kamma stråna vid linjen över till den ena mattan så ser man inte skarven.

  Emilia 2015-09-16 09:41:11
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Åh vi har också tänkt det men de här mattorna blir antingen för korta eller för breda om vi gör så :S Kram

   Linn Herbertsson 2015-09-16 13:29:44
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind