Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dennis Marquart för OX Denmarq

IMG_2548 copy IMG_2567 copy

Vårt nya avställningsbord, Dennis Marquart för OX Denmarq

Här är lite fler bilder på vårt nya avställningsbord! Vad tycker ni? Jag älskar det men jag velade länge kring huruvida vi skulle ha svart eller grön marmorskiva. Det slutade med svart och jag är jättenöjd. När jag tog bilderna skulle vi ha middag hemma därav alla vinflaskor men jag har tänkt mig att det ska få agera lite barbord men även för ljusstakar och blommor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Bra vinval – älskar båda varianterna! Samt snyggt bord. Hela setuppen känns väldigt ”Dallas”. 😉

  La Linda / Better Bloggers 2015-09-14 22:16:01 http://betterbloggers.se
  Svara
 • Du får gärna ge vintips!

  jess 2015-09-14 10:44:59
  Svara
  • Svar på jesss kommentar.

   Hehe åh jag är ganska enformig när jag köper vin, är det rött blir det nästan alltid Amarone eller en bra Rioja och när det är vitt köper jag alltid Chablis. Allra mest dricker jag dock mousserande vin. Champagne, kava eller prosecco 🙂 De här vinerna var det min sambo som köpte.

   Linn Herbertsson 2015-09-14 13:54:19
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind