Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

löjligt glad

IMG_2867 copy

Hej på er! Alltså jag kan inte beskriva hur löjligt glad jag är för att äntligen vara frisk! Den här influensan (eller vad det var) var inte att leka med och jag kom inte ur sängen på fyra dagar, helt galet. Men redan i helgen bestämde jag mig för att tillåta mig själv att vara sjuk och att vila så jag har i princip sovit och tittat på Disneyfilmer och Downton Abbey. Haha, ja ni hörde rätt! Jag har försökt se Downton Abbey ett par gånger tidigare då två av mina kompisar älskar den men jag tyckte den var så meningslös. Jag antar att jag inte var riktigt mottaglig men det var jag tydligen i min feberyra för nu är jag helt hooked och drömmer om att bo på ett vackert slott och ha en jättestor familj.

Aja, det är så skönt att få sminka sig och komma ut lite nu igen i alla fall och jag har precis kommit till Metro Mode-kontoret där jag tänkte spendera större delen av min dag. Och det börjar bli dags att boka in tid för brynfix snart igen ser jag, de växer som ogräs de där ögonbrynen alltså! Tack förresten för att ni trots min sjukfrånvaro klickar er in här och lämnar gulliga krya på dig-kommentarer, det betyder mycket ska ni veta. Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind