Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

update

0090681ff92b4c825c66d3ced24530aa_980x0_c_85_ns_v4 copy

Hej på er! Det var tyvärr fysiskt omöjligt för mig att uppdatera er igår, jag kom nämligen inte ens ur sängen, så sjuk var jag! Jag är fortfarande alldeles kraftlös och orkade mig bara precis upp för att säga hej till er, jag mår en smula bättre idag och hoppas att jag är på bättringsvägen nu. Det var längesedan jag var så här sjuk, jag minns faktiskt senast det var och det var i april förra året men den här gången är det nog ännu värre. Jag har inte öppnat min dator sedan i söndags och jag ångrar det redan nu när jag såg hur många mail jag har fått, haha. Förhoppningsvis hjälper två Ipren, lite glass, någon bra film och lite sömn på det så kanske jag mår bättre i eftermiddag! Jag hör av mig, puss så länge…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Ne NSAID-preparat (Ipren, diklofenak osv) ger en viss ökad risk för magsår (men främst hos äldre människor). Man kan ta 200-400mg ipren fördelat på 3-4 gånger per dygn men max 1200mg per dygn. Vid svåra menssmärtor tar jag 600mg per gång men samtidigt som en Tabl. Omeprazol. Sen finns det tydligen lite forskning på att ipren kan ge en nedsatt fertilitet hos kvinnor, men som försvinner då man slutar ta medicinen. Långt svar. Ha det så bra och krya på dig.

  Malin A 2015-09-11 11:01:12
  Svara
 • Krya på dig Linn! Hoppas att du snart mår bättre! 🙂

  Natalie 2015-09-09 09:30:08
  Svara
 • åh fy, lider med dig! är också krasslig och jag är sämst på att vara sjuk, får lite panik!! Men glass ska hjälpa har jag hört 😉

  ISA 2015-09-08 23:08:22 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Usch! Krya på dig! Och du, akta din mage, man ska bara ta en Ipren åt gången, Max tre gånger per dag. Alvedon kan man ta två av dock, gärna ihop med en Ipren. Kram!

  Sofia 2015-09-08 20:52:55
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Är det sant? Jag tar alltid två Ipren. Vet du varför man inte ska göra det så berätta gärna? Jag hade ingen aning om att det var dåligt för magen :O Kram

   Linn Herbertsson 2015-09-10 11:39:16
   Svara
 • Krya på dig!!!

  Angie 2015-09-08 18:38:40
  Svara
 • Men, vad tråkigt. Krya på dig! Och dina ögonbryn är faktiskt bättre än någonsin:)

  Olivetti 2015-09-08 17:30:15
  Svara
 • Åh jag är också sjuk! Krya på oss!

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - skönhet- och fitnessjunkie! 2015-09-08 15:39:40 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind