Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DIY – nattygsbord marmor

_MG_2293 copy copy_MG_2259 copy_MG_2271 copy_MG_2284 copy

Jag gjorde om våra nattygsbord med marmorplast från Kreatima, det finns även hos Pandurohobby!

Jag är helt säker på att ni redan har sett den här DIY (do it yourself) marmorplasten i sociala medier redan och det finns många bra beskrivningar och videor på Google. Vi har letat efter nya nattygsbord ett tag och så häromdagen fick jag nog och fräschade upp de vi har. Jag tänkte att det skulle bli ganska tillfälligt tills vi hittar några bättre bord men jag blev så nöjd så jag tror nästan att vi behåller de här.

Ett litet tips om ni ska klä något med denna självhäftande plast är att använda en linjal som ni stryker med under tiden ni rullar ut plasten för att undvika luftbubblor. Blir det några enstaka luftbubblor så kan ni sticka ett litet hål med en nål och trycka ut luften, det syns inte sen. Vad tycker ni? Jag är så nöjd!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Nattduksbord

  Michaela 2015-09-08 13:35:45
  Svara
  • Svar på Michaelas kommentar.

   Haha, jag har det som gammal vana från min lärare i lågstadiet att skriva nattygsbord även om jag uttalar det nattduksbord 😛 Tur att båda funkar 😉

   Linn Herbertsson 2015-09-10 11:37:53
   Svara
 • Det blev jättefint! Jag kan tänka mig att det skulle kunna bli ännu lite snyggare om du sprayade benen i en guldig färg. Men det kanske inte passar in i ert sovrum. Otroligt snyggt hur som helst! 🙂

  Lovisa 2015-09-07 08:27:58
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Åh jag vet men det funkar inte alls i vårt sovrum då allt går i silver 🙂 Ska ta lite bilder snart så får du se. 🙂

   Linn Herbertsson 2015-09-10 11:25:14
   Svara
 • Så himla snyggt! Har själv funderat på att göra så med mitt skrivbord 🙂

  Sofia 2015-09-06 19:23:41 http://reduxsquad.com
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind