Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

real red

4cb8cd46f342c87478fa364ccad06c53_980x0_c_85_ns_v4

Bilden har jag lånat av Petra!

Jag fick lite frågor om vilket läppstift jag hade på vårt Sephora-event i Göteborg och jag har skrivit om det tidigare vilket är att jag i princip alltid bara använder läppenna. Jag gillar inte när det blir för glansigt och när läppstiftet flyter ut åt sidorna så istället brukar jag har en riktigt bra (och matt) läppenna och det räcker.

Jag är en mästare på att äta upp läppstift men den här läppennan från Oriflame sitter som berget. Jag fick läppennan i en goodiebag för hundra år sedan så det verkar inte som att den finns kvar i sortimentet längre men jag hittade en nästan exakt likadan som ni hittar på Oriflames hemsida här(klick!). Jag har färgen som heter Real Red!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind