Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I want it all, autumn breeze

a9f265bc5131e414831254662f447bed06467646.jpgRibbstickad poloklänning här // utsvängda byxor här // tröja i spets här // stickad polotröja här // ribbstickad grå tröja här // fransstövlar här  -adlinks

Hej på er hjärtan! Jag fick hoppa yogan idag för jag känner mig inte helt hundra men jag är mest förkyld och känner inte att jag behöver stanna i sängen så det är skönt! September månad kom verkligen med besked och ösregnet fortsätter, lite tråkigt för min kusin och hennes tjejkompis som kommer idag men det ska bli uppehåll i morgon och på fredag som det ser ut nu. På tal om höst så låg jag i sängen igår och spanade in lite fina höstnyheter och klickade bl.a. hem fransstövlarna, hur fina? Jag är lite sugen på de utsvängda byxorna och den ribbstickade klänningen också!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind