Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hej september

hot tea in bed

Hej på er! Jag har varit på möte hos Oriflame hela förmiddagen! Jag startade min morgon med ett yogapass men började nysa frenetiskt och nästan alla runtomkring mig har varit sjuka eller förkylda den senaste tiden så jag antar att det är min tur nu. Men för att förhoppningsvis lindra symptomen så har jag bäddat ner mig i sängen med en kopp citron- och ingefärste och tänkte jobba härifrån ett par timmar innan jag ska iväg igen. Det känns inte jättejobbigt eftersom det har regnat non stop i Stockholm idag så det är nästan lite mysigt! Och visst är det lite komiskt, att samtidigt som kalendern vände blad till den första september så kom helt plötsligt hösten?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind