Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

poolside

_MG_0649 copy2

Hej babes! Jag kan knappt förstå att vi har några dagar kvar här i Frankrike sedan nästan en vecka hemma och efter det tio dagar på Mallorca. Det har varit en helt fantastisk sommar som började på Santorini, sedan blev det Skåne, Hornö och Skåne igen. Som vanligt går tiden alldeles för fort men jag lovar er att jag inte glömmer bort att vara tacksam för att jag har det så här bra. Tacksamhet är, om ni frågar mig, nyckeln till att bibehålla fötterna på jorden och uppskatta allt man har i livet och att inte ta det för givet. Det är så lätt att ta saker för givet men om det är något jag hoppas att jag har lärt mig genom de förluster jag har fått erfara i livet så är det att inte göra just så. Lite tankar så här en torsdagsmorgon och något jag aldrig tar för givet är er läsare, jag är så glad för att ni kikar in här varje dag och jag hoppas att ni har en underbar sommar och semester! Puss & kram så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson