Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

me myself and my camera

Untitled-13

Livet som bloggare – alltid med en kamera i högsta hugg!

Ja, så här ser mitt liv för det mesta ut bakom kulisserna, haha! Nej, skämt åsido men jag fotar väldigt mycket och hade jag inte tyckt det vore så roligt att fotografera så hade jag nog slutat blogga för länge sedan. Och sedan är det ju ofta även någon annan som håller i kameran när jag står framför den. Den här bilden fångade Lina av mig när vi var ute på båten vid Santorini. Hornö där vi är nu är så fint men jag har dock inte hunnit fota så mycket här än men bilder kommer. Det var jättefint väder igår när jag kom och idag är det strålande sol så jag tror vi ska göra en utflykt till Fjällbacka! Hoppas ni får en fin lördag så hörs vi lite senare. Puss och kram!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilket objektiv använder du? Härliga bilder!

  Petra 2015-07-13 03:45:06
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Tack, jag investerade i ett riktigt bra objektiv med väldigt låg bländare på 1,4 och jag älskar det 🙂 Du hittar det här: http://www.scandinavianphoto.se/produkt/8447731/canon/ef-24-1-4l-ii-usm?gclid=CP3l4Yaw7MYCFaTFcgodA0EE8g 🙂

   Linn Herbertsson 2015-07-21 15:57:35
   Svara
 • Den klassiska röda ringen runt objektivet man alltid letar efter på en Canon 😉

  Kameratrollet - Fotograf i Skåne 2015-07-11 12:48:11 http://kameratrollet.se/2015/04/07/felsok-din-canon/
  Svara
 • cool bild! kram www.joseefiinb.devote.se

  j 2015-07-11 11:50:05 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger