Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

me myself and my camera

Untitled-13

Livet som bloggare – alltid med en kamera i högsta hugg!

Ja, så här ser mitt liv för det mesta ut bakom kulisserna, haha! Nej, skämt åsido men jag fotar väldigt mycket och hade jag inte tyckt det vore så roligt att fotografera så hade jag nog slutat blogga för länge sedan. Och sedan är det ju ofta även någon annan som håller i kameran när jag står framför den. Den här bilden fångade Lina av mig när vi var ute på båten vid Santorini. Hornö där vi är nu är så fint men jag har dock inte hunnit fota så mycket här än men bilder kommer. Det var jättefint väder igår när jag kom och idag är det strålande sol så jag tror vi ska göra en utflykt till Fjällbacka! Hoppas ni får en fin lördag så hörs vi lite senare. Puss och kram!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilket objektiv använder du? Härliga bilder!

  Petra 2015-07-13 03:45:06
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Tack, jag investerade i ett riktigt bra objektiv med väldigt låg bländare på 1,4 och jag älskar det 🙂 Du hittar det här: http://www.scandinavianphoto.se/produkt/8447731/canon/ef-24-1-4l-ii-usm?gclid=CP3l4Yaw7MYCFaTFcgodA0EE8g 🙂

   Linn Herbertsson 2015-07-21 15:57:35
   Svara
 • Den klassiska röda ringen runt objektivet man alltid letar efter på en Canon 😉

  Kameratrollet - Fotograf i Skåne 2015-07-11 12:48:11 http://kameratrollet.se/2015/04/07/felsok-din-canon/
  Svara
 • cool bild! kram www.joseefiinb.devote.se

  j 2015-07-11 11:50:05 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry