Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

no dancing – except on tables

3a84f3edc06f83c6fac88d3baba132c1 833d32fa23650047ecd4459f29881c32

 Foto: Emma Folkesson

Jag är inte så mycket för att sätta upp citat och tavlor med text på väggarna men när jag gick förbi den här på Lagerhaus häromdagen blev jag bara så glad. Jag kom att tänka på alla roliga dagsfester utomlands där det alltid slutar med att alla står och dansar på borden. Och en tavla som väcker så mycket roliga minnen och får mig att le stort borde jag ju nästan köpa och hänga upp på väggen där hemma. Ni hittar tavlan på Lagerhaus för 59 kr!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind