Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

pioner

_MG_9002 copy

Godmorgon höll jag på att skriva men klockan är ju redan elva, haha! Men det är ok nu när man har semester, själv sov jag till klockan tio idag vilket är första gången på länge. Jag har sovit alldeles för lite den senaste tiden men jag har haft så mycket energi som jag har velat ta tillvara på. Jag antar att det är för att min pollenallergi är över. Skönt är det i alla fall! Pionerna här ute i mammas stuga är inne på sista blomningen så jag plockar stora buketter och ställer runt om i hela stugan. Jag har köpt pioner på Hötorget i Stockholm hela våren men ingenting slår ju att faktiskt kunna gå ut i sin egen trädgård och plocka färska blommor, eller vad säger ni? Jag är så glad att mamma planterade några pion-buskar i trädgården en gång i tiden som jag nu får njuta av och minnas henne med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind