Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

värmebölja

_MG_0508 copy_MG_0507 copy

Vita jeanshorts Levis501 här // Bikini Calzedonia // Hatt Forever21 

Hej på er! Vilken värmebölja det är i Stockholm idag, det ska bli trettio grader och det är så varmt i vår lägenhet även om balkongdörrarna och sovrumsfönstret står på vid gavel. Jag måste packa idag och sedan ska hela min killes familj komma hit på middag i kväll. Vi har hyrt in en kock vilket ska bli så kul och det är tur för jag hade aldrig hunnit åka och handla och laga mat också men det är en hel del städning och fix som ska göras innan. I morgon kör vi ner till Skåne och blir borta fyra veckor så det är en liten utmaning att packa eftersom vi ska vara både i Sverige men också bila ner till Frankrike. Så fort jag är klar med packningen ska jag ta ut Charlie på en lång promenad och sedan blir det ett par timmars jobb. Jag har en del saker jag vill få fixat innan semester så jag verkligen kan slappna av när vi är borta. Bloggen kommer dock uppdateras precis som vanligt! Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • kollat igenom dina senaste inlägg nu, OMG vilka bilder! så himla fint allt, livet ibland alltså <3

  ISA 2015-07-02 23:44:32 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Tips! Stäng fönster och dörrar och dra ner persienner eller dra för tunga gardiner. Värmen letar sig in annars

  Michaela 2015-07-02 18:14:20
  Svara
 • Ja, sååå varmt! Min lilla studentlägenhet i Kista Galleria har bara ett stort fönster som vetter söderut, så jag tog min dator och flydde fältet. Sitter vid Espresso House utanför bibblan nu, målet var bibblan men en islatte lockade mer. Så fint här i Kistas nya bibliotek, och öppet till 21 varje dag! Med gratis internet (eduroam för oss på Handels) och hur mycket yta som helst. Visst är Stureplans bibliotek lika fint numera? Även om det nog är något mindre. Gör lite gratisreklam för de fina biblioteken när du tipsar m böcker ;). Där kan man ju låna alla böcker gratis till semestern, även e-böcker till mobilen/plattan. Nästa gång det regnar, ta en tur för Stockholms bibliotek! (Resten av landet har kanske lika fina? Åk till det närmsta och ta reda på det, om inte annat har de ac haha).

  Helena 2015-07-02 13:25:11
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry